Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Σκόπελος | Για την "επόμενη ημέρα" της κινητοποίησης για την υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ 
ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ
Η ίδια η ζωή δικαίωσε, με τα σοβαρά περιστατικά (κλικ) που παρουσιάστηκαν την Πέμπτη (8/11) στο κτίριο (βραχυκύκλωμα, διαρροή συστημάτων θέρμανσης, εμφάνιση τρωκτικών κλπ) την πρωτοβουλία μας για τη διοργάνωση της μεγάλης συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στις 24/10 στο Κέντρο Υγείας για τα οξυμένα προβλήματα που έχουν οδηγήσει στη δραματική  υποβάθμισή του. 

Διάφοροι παρατρεχάμενοι και οι υποβολείς τους, που τόσα χρόνια έχουν στηρίξει τόσο τη σημερινή, όσο και τις προηγούμενες κυβερνήσεις που έχουν οδηγήσει το Κ.Υ. Σκοπέλου σε αυτή την άθλια κατάσταση, εγκαλούν το σωματείο μας που πρωτοστατεί σε αυτή τη κινητοποίηση, γιατί δεν πάνε οι οικοδόμοι «εθελοντικά» να λύσουν τα κτιριακά προβλήματα. 

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν ότι το ταξικό κίνημα, όπως και το σωματείο μας στηρίζει κάθε ηθική και υλική, σε κρίσιμες συνθήκες, εθελοντική προσφορά.
Είναι υπέρ της συμπαράστασης, της αλληλεγγύης της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων προς τους δεινοπαθούντες συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους, χωρίς καμιά προσδοκία ατομικής ωφέλειας ή ανταπόδοσης της βοήθειας, παρά με μοναδικό γνώμονα το ταξικό συμφέρον και την ταξική αλληλεγγύη.

Αυτή η θέση μας έρχεται σε αντίθεση με την υποκριτική «προσφορά» των μεγαλοαστών «φιλάνθρωπων» και επίσης με τον «επαγγελματικό» εθελοντισμό, δηλαδή με τη μαύρη, απλήρωτη εργασία που αναγκάζει τους εργαζόμενους-ανέργους να «προσφέρουν» για να αντικαταστήσουν την κρατική κοινωνική πολιτική.

Μήπως να ψάξουμε να βρούμε και συντοπίτες μας που έχουν μια ιδέα από ιατρική και πρώτες βοήθειες, ώστε τον ελεύθερο χρόνο τους εθελοντικά να είναι γιατροί και νοσηλευτές;
Αυτοί οι τύποι που διαδίδουν αυτές τις αθλιότητες, είναι οι ίδιοι που δεν έχουν κανένα πρόβλημα και μέσα σε 3 ώρες, αν πάθουν το παραμικρό, να είναι στα καλύτερα νοσοκομεία.

Είναι αυτοί οι τύποι που όχι μόνο αδιαφορούν για την κατάσταση στο Κέντρο Υγείας, αλλά είναι και οι χειροκροτητές όλων των κυβερνήσεων που έχουν κάνει την υγεία πανάκριβο αγαθό.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους και τη νεολαία του νησιού μας να κάνουμε συλλογική μας υπόθεση τον αγώνα για δημόσια και δωρεάν υγεία και να μπει τέλος στην υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας!
Μπροστά οι δικές μας ανάγκες!
Όλοι στην πανοικοδομική απεργία στις 14 Νοέμβρη.
Όλοι στη γενική απεργία στις 28 Νοέμβρη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Μεγάλη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για την άθλια κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.