Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Έναρξη συνεργασίας του Πολυϊατρείου "Κοσμοϋγεία" με την Δερματολόγο κα Γεωργακλή Κλεοπάτρα

Το ιδιωτικό πολυϊατρείο "ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ"  με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με την γνωστή, Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο κα Γεωργακλή Κλεοπάτρα. 


Η κα Γεωργακλή είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, ολοκλήρωσε το Αγροτικό ιατρείο στο Κ.Υ.Γόνων Λάρισας και πραγματοποίησε την Ειδίκευση στον τομέα των Παθολογιών στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου παρέμεινε ειδικευόμενη για ένα έτος στην Β’ Παθολογική κλινική και για τρία έτη στη Στεφανιαία Μονάδα. Έλαβε την Ιατρική Ειδικότητα  Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου στην κρατική κλινική του Νοσοκομείου Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων Θεσσαλονίκης με διακεκριμένους επιστήμονες ως καθηγητές. Το διάστημα αυτό υπήρξε δραστήριο μέλος του ερευνητικού έργου της ανωτέρω κλινικής με δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά αλλά και μετέπειτα με  πληθώρα ανακοινώσεων σε πρακτικά δερματολογικών συνεδρίων. 

Η κα Γεωργακλή είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας (EADV). Διατηρεί ένα υπερσύγχρονο Δερματολογικό ιατρείο όπου με προσήλωση στην ιατρική αριστεία και με μεγάλη εξειδίκευση στον τομέα της Αισθητικής Δερματολογίας, εξυπηρετεί τους ασθενείς και πελάτες της στον Βόλο. 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το πολυϊατρείο «ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ» η κα Γεωργακλή θα παρευρίσκεται στον χώρο του πολυϊατρείου στην ΣΚΟΠΕΛΟ κάθε μήνα βάσει προγράμματος που θα ανακοινώνεται εγκαίρως από το πολυϊατρείο. Το πρώτο της ιατρείο στην Σκόπελο θα πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα. 

Όσοι ενδιαφέρονται για δερματολογική εξέταση μπορούν να τηλεφωνούν στα τηλ. 2424024500 και 6942467768

Όλα τα ιατρεία του «ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ» πραγματοποιούνται βάσει των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας, υγιεινής και πρόληψης κατά της διασποράς του COVID-19. Για ιατρική εξέταση από την Δερματολόγο κα Γεωργακλή είναι απαραίτητο το ραντεβού. 

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή συνεργασίας, υγεία και κάθε επιτυχία στην αγαπητή συνεργάτιδα Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο κα Κλεοπάτρα Γεωργακλή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.