Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

'Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ο Σκοπελίτης Νίκος Τραχανάς

Έφυγε από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς, ο Σκοπελίτης Νίκος Τραχανάς. Για τον πρόωρο θάνατό του ο Δήμος Σκοπέλου εκφράζει με σημείωμά του τα ειλικρινή του συλληπητήρια.

Η Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου, όλοι οι εργαζόμενοι και συνάδελφοί του στον Δήμο αισθάνονται  συγκλονισμένοι από το θλιβερό άγγελμα του αιφνίδιου και πρόωρου θανάτου του υπαλλήλου μας Νικολάου Τραχανά.
Στο σύντομο χρονικό διάστημα που εργάστηκε ως μόνιμος στο Δήμο αλλά και παλιότερα ως συμβασιούχος στην Υπηρεσία Καθαριότητας έδινε τον καλύτερό του εαυτό στη μάχη για την εκτέλεση των καθηκόντων του, για να προσφέρει στην τοπική κοινωνία.
Τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας επιβάλλουν τον αποχαιρετισμό σε στενό οικογενειακό κύκλο, στερώντας την πάνδημη παρουσία μας στην εξόδιο ακολουθία, όμως η θύμησή του θα είναι ζωντανή σε όλους μας.
Στη σύζυγό του Ελένη, το γιο του Βαγγέλη και όλη την οικογένεια εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια, θα είμαστε στο πλευρό τους.

Συλλυπητήρια από την ΔΑΣ-ΟΤΑ

Έφυγε χτες βράδυ από κοντά μας, αναπάντεχα και πρόωρα σε ηλικία 54 ετών,  ο συνάδελφος Νικόλαος Τραχανάς, εργαζόμενος στην Καθαριότητα του Δήμου Σκοπέλου.

Ο Νίκος διορίστηκε τον περσινό Σεπτέμβρη στο Δήμο, ως επιτυχών της Προκήρυξης 3Κ/2018, πιάνοντας στεριά μετά από μια μεγάλη χρονική περίοδο που δούλεψε ως ναυτικός.

Μπορεί τα περιοριστικά μέτρα να μην επιτρέπουν να τον αποχαιρετήσουμε όπως του άξιζε, αλλά θα θυμόμαστε πάντα την καλοσύνη, την προθυμία και την αφοσίωση που τον διέκριναν.

Εκφράζουμε στην οικογένεια και σε όλους τους οικείους του τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.   Καλό ταξίδι, Νίκο…     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.