Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Ζητούνται φωτογραφίες από τη ζωή της παλιάς Σκοπέλου (1900-1970)

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σκοπέλου ανακοινώνει τη συλλογή φωτογραφιών που αναπαριστούν "Τη ζωή της παλιάς Σκοπέλου" (1900-1970).


Παρακαλούνται όσοι διαθέτουν φωτογραφίες που αναπαριστούν την καθημερινή ζωή των κατοίκων, επαγγέλματα, εκδηλώσεις (θρησκευτικές, κοινωνικές, εορταστικές, κλπ), αρχιτεκτονική και επιθυμούν μπορούν να τις αποστείλουν στο mail του Συλλόγου pls.skopelos@gmail.com, αναφέροντας και στοιχεία της φωτογραφίας (ημερομηνία, στοιχεία προσώπων, όνομα κατόχου).↓

Επίσης μπορούν να καταθέσουν τις φωτογραφίες στα γραφεία του Συλλόγου όπου αφού ψηφιοποιηθούν θα επιστραφούν στους κατόχους τους.

Σκοπός της συλλογής είναι η δημιουργία ενός φωτογραφικού αρχείου πού στοχεύει στη συγκέντρωση καταγραφή, μελέτη και αξιοποίηση φωτογραφικού υλικού που συνδέεται άμεσα με τις παραδόσεις και την ιστορία του τόπου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Ηλ. Παχή στο κιν.  6946161435

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας.

Το ΔΣ του 

Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.