Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Πολιτική Προστασία Δήμου Σκοπέλου: Κάνουμε έκκληση για πιστή τήρηση των μέτρων, προκειμένου να επιστρέψουμε όλοι σύντομα και ασφαλείς στην καθημερινότητα μας

Νέα μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο του περιορισμού διασποράς του COVID-19


Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, σας ενημερώνουμε ότι έως 30/11/2020 βρίσκονται σε ισχύ, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα μέτρα:

1. Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Απαγόρευση  επιβίβασης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς χωρίς χρήση μάσκας.

2. Περιορισμός στην κυκλοφορία με εξαίρεση τις μετακινήσεις για μετάβαση από και προς την  εργασία ή συνοδεύοντας το παιδί στοσχολείο, αλλά και για λόγους έκτακτης ανάγκης.

Οι μετακινήσεις επιτρέπονται μόνο, με την αποστολή SMS στο 13033 ή με την συμπλήρωση της  φόρμας κατ'  εξαίρεση μετακίνησης που είναι διαθέσιμη στο forma.gov.gr  ή με χειρόγραφη  βεβαίωση (σύμφωνα με το υπόδειγμα που είναι διαθέσιμο στο forma.gov.gr) για συγκεκριμένους  λόγους:

• Μετακίνηση για λόγους υγείας. Αποστολή SMS με κωδικό 1.

• Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών ειδών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι  δυνατή η έγκαιρη αποστολή τους. Αποστολή SMS με κωδικό  2.

• Μετάβαση σε δημόσια υπηρεσία. Μετάβαση στην τράπεζα. Αποστολή SMS με κωδικό 3.

• Μετάβαση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη, ή συνοδεία μαθητού  στο σχολείο από γονέα ή κηδεμόνα. Αποστολή SMS με κωδικό  4.

• Μετάβαση σε κηδεία ή για μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση,  που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων. Αποστολή SMS με  κωδικό 5.

• Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, μετάβαση για σίτιση  αδέσποτων ζώων. Αποστολή SMS με κωδικό 6.

Μετακινήσεις από και προς την εργασία επιτρέπονται μόνο με σχετική βεβαίωση.

Σχετικά έντυπα, καθώς και αναλυτικές οδηγίες είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική σελίδα  forma.gov.gr. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Γενικής  Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας civilprotection.gr.

Τέλος, επισημαίνεται ότι σύμφωνα με οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών, η εξυπηρέτηση του  κοινού στις δημόσιες υπηρεσίες, για το ως άνω χρονικό διάστημα, θα γίνεται μόνο για επείγουσες περιπτώσεις, υπογρεωτικά κατόπιν ραντεβού και πάντα με τη χρήση μάσκας.  

Τηλέφωνο επικοινωνίας Δήμου Σκοπέλου 2424350101.

Κάνουμε έκκληση στους αγαπητούς μας συμπολίτες για πιστή τήρηση των άνω μέτρων,  προκειμένου να επιστρέψουμε όλοι σύντομα και ασφαλεί στην καθημερινότητα μας.

ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.