Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Σκόπελος | Έκρηξη κρουσμάτων covid-19

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Κάνουμε έκκληση στους κατοίκους των παραπάνω κοινοτήτων να περιορίσουν τις μετακινήσεις να παραμείνουν στα σπίτια τους και εάν παρουσιάσουν κάποια φαινόμενα αδιαθεσίας να  ενημερώνουν το  Κέντρο Υγείας της Σκοπέλου.]

Άμεση ήταν η απάντηση από την Πολιτική Προστασία για το τί συμβαίνει στο νησί και πόσα κρούσματα υπάρχουν (κλικ) στις 3 κοινότητες.

Σύμφωνα με γραπτή ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σκοπέλου στην κοινότητα της Γλώσσας επιβεβαιώθηκαν 8 κρούσματα θετικά στο covid-19 και 5 στο Νέο Κλήμα!

Όπως είναι γνωστό σε κάθε επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 αντιστοιχούν τουλάχιστον πέντε έως δέκα άλλα, που δεν έχουν ανιχνευθεί και τα άτομα αυτά “νοσούν” ηπιότερα, αλλά μεταδίδουν ευρύτερα τον ιό και συμβάλλουν καθοριστικά σε αυτό που ονομάζουμε “αθόρυβη μετάδοση”…


Η πλήρης ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας έχει ως εξής:

«Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ΕΟΔΥ στην κοινότητα Γλώσσας ανακοινώθηκαν 8 κρούσματα θετικά στον covid-19 και 5 στο Ελιος.

Κάνουμε έκκληση στους κατοίκους των παραπάνω κοινοτήτων να περιορίσουν τις μετακινήσεις να παραμείνουν στα σπίτια τους και εάν παρουσιάσουν κάποια φαινόμενα αδιαθεσίας να  ενημερώνουν το  Κέντρο Υγείας της Σκοπέλου.

Παρακαλουμε να τηρείτε τα πρωτόκολλα του covid-19.

Πολιτική Προστασία Δήμου Σκοπέλου

Άγγελος Ξηντάρης»

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Σκόπελος | Τελικά υπάρχουν “κρυφά” κρούσματα στο νησί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.