Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Απόπειρα εξαπάτησης αρτοποιών της Σκοπέλου, προσποιούμενοι τον αντιδήμαρχο Αρ. Βούλγαρη

Τα “κόλπα” και οι “εμπνεύσεις” των επιτήδειων δεν θα έχουν τελειωμό, όσο υπάρχουν άτομα τα οποία θα “τσιμπάνε” και θα πέφτουν θύματα εξαπάτησης…

Αυτή τη φορά ο άγνωστος, προσποιούμενος τον Αντιδήμαρχο Σκοπέλου κ. Αριστείδη Βούλγαρη και με το πρόσχημα μιας παραγγελίας για τους παιδικούς σταθμούς, κατάφερε να αποσπάσει από επιχειρηματία του νησιού σεβαστό χρηματικό ποσό.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου και αύριο το πρωί ο κ. Βούλγαρης, ο οποίους ζητά από όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοιου είδους τηλεφωνήματα, θα επισκεφθεί το Α.Τ. Σκοπέλου για να καταγγείλει την απόπειρα εξαπάτησης και την χρησιμοποίηση του ονόματός του και της ιδιότητάς του με σκοπό την εξαπάτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ↓

Πώς εξαπατούν οι επιτήδειοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.