Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Σκόπελος | Κατάθεση στεφάνου για το Πολυτεχνείο από το ΠΑΜΕ και φορείς του νησιού


Συμβολική εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 47 χρόνια από την ηρωική εξέγερση λαού και νεολαίας στο Πολυτεχνείο, με τη συμμετοχή εκπροσώπων τους, διοργάνωσαν σωματεία εργαζομένων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και φορείς της Σκοπέλου, τηρώντας όλα τα  προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Σε σύντομη ομιλία καταδικάστηκε η κατάπτυστη κυβερνητική απόφαση για την απαγόρευση των συναθροίσεων και το όργιο καταστολής των κινητοποιήσεων στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα.

Το οργανωμένο ταξικό κίνημα ακύρωσε στην πράξη τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης με πρόσχημα την πανδημία να σημάνει σιωπητήριο στους αγώνες για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των βιοπαλαιστών και της νεολαίας, για την προστασία της υγείας, για μια ζωή με δικαιώματα σε δουλειά και μόρφωση, μακριά από την εγκληματική εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς με μόνιμα χαμένους τους λαούς.

Το Πολυτεχνείο ζει μέσα στους αγώνες! Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Ακολούθησε κατάθεση λουλουδιών στο ηρώο, με την υπόσχεση για δυνάμωμα της πάλης μπροστά  και στην απεργία της 26ης Νοέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.