Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Άμεση και πλήρης εξασφάλιση της πρόσβασης όλων των μαθητών στο βασικό αγαθό της εκπαίδευσης, χωρίς χρονοτριβή

Εικόνα ντροπής για την Ελλάδα του 2020 του κ. Μητσοτάκη και της κ. Κεραμέως οι μαθητές με τα μπουφάν σε καφενείο χωριού στην Ηλεία να προσπαθούν να κάνουν «τηλεκπαίδευση» μοιραζόμενοι ελάχιστα μέσα.

Η κ. Κεραμέως τα βλέπει ολα σωστά καμωμένα και έχει δίκιο: Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, οποιαδήποτε πολιτική με ταξική πολιτική είναι "a job well done". Οι μαθητές δεν είναι ολιγάρχες, καναλάρχες, κλινικάρχες, ενωμοτάρχες, ούτε κολλητοί, σώγαμπροι και κομματικά παράσιτα για να έχουν γενναιόδωρη πρόσβαση σε κρατικούς πόρους και αγαθά. Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι απλά τα μυγάκια που προσέκρουσαν στο παρμπρίζ του ξέφρενα επελαύνοντος φιλελευθερισμού.

Το ΜέΡΑ25 απαιτεί από την Κυβέρνηση άμεση και πλήρη εξασφάλιση της πρόσβασης όλων των μαθητών στο βασικό αγαθό της εκπαίδευσης,  χωρίς χρονοτριβή. Η Κυβέρνηση οφείλει χθές, να φροντίσει για το αύριο της χώρας.

Σχόλιο 

του Γραφείου Τύπου 

ΜέΡΑ25


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.