Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Τα πρωτοσέλιδα της Αισιοδοξίας | ...εν αναμονή "καθολικού απαγορευτικού"!


Καθολικό απαγορευτικό σε όλη τη χώρα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, το οποίο θα ισχύσει από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου, αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ο πρωθυπουργός στις 12:00 το μεσημέρι με σκοπό να αντιμετωπιστεί το δεύτερο κύμα κορωνοϊού.

Με τον πρωθυπουργό θα είναι μαζί και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να απευθυνθεί στον ελληνικό λαό με τηλεοπτικό μήνυμα, αλλά θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου να εξηγήσει αναλυτικά τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την απόφαση και θα απαντήσει με τον κ. Τσιόδρα στα ερωτήματα που θα τεθούν.

Η απόφαση για καθολικό απαγορευτικό ελήφθη χθες κατά τη σύσκεψη του πρωθυπουργού με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, τον κ. Τσιόδρα και τους στενούς συνεργάτες του, ύστερα από ανάλυση των επιδημιολογικών δεδομένων.

Παράλληλα εξετάστηκε η πίεση που ασκείται στο ΕΣΥ, καθώς τα κρούσματα σημειώνουν εκθετική αύξηση όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες, που ήδη βρίσκονται σε lockdown, αλλά και σε άλλες περιφέρειες της χώρας, μεταξύ αυτών και η Αττική.

Έτσι, όπως συνέβη και στο πρώτο lockdown, οι πολίτες θα μετακινούνται από τις 05:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ με αποστολή SMS στο 13033, ενώ, όπως έγινε γνωστό χθες, θα κλείσουν τα λύκεια, πιθανόν και τα γυμνάσια, ενώ τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.