Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Η περίφημη Χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας μετά από 11 χρόνια πάλι στη Σκόπελο για μία συναυλία προς τιμήν και μνήμη του εκλιπόντος Δημάρχου Σκοπέλου Γιώργου Μιχελή

ΑΡΧΕΙΟ 2011

Η χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας, μια χορωδία με αδιάλειπτη παρουσία στα μουσικά δρώμενα τα τελευταία 60 χρόνια, με πολλές διεθνείς διακρίσεις και με συνεργασίες με τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες, θα βρεθεί μετά από 11 χρόνια και πάλι στη Σκόπελο για μία συναυλία προς τιμήν και εις μνήμην του εκλιπόντος Δημάρχου Σκοπέλου Γιώργου Μιχελή, ο οποίος, όπως είναι γνωστό, υπήρξε Γενικός Διευθυντής της Εμπορικής Τράπεζας της Ελλάδας.

Η Χορωδία, αποτελούμενη από 40 χορωδούς, την πιανίστα Κατερίνα Καραμπάτσα και τον μαέστρο Σταύρο Μπερή  είχε επισκεφθεί τη Σκόπελο το 2011, στις εκδηλώσεις για το Διεθνές Έτος Δασών 2011 που πραγματοποιήθηκαν τότε στο πράσινο νησί και παρουσίασε ένα καταπληκτικό πρόγραμμα, σε μία πραγματικά υπέροχη συναυλία που απόλαυσαν πάνω από 200 άτομα στο Κοτρωνάκι.

ΑΡΧΕΙΟ 2011

Εκείνη τη βραδιά ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής είχε πει, μεταξύ άλλων, ότι: «Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα προσωπικά, αλλά και για το νησί που βρέθηκε απόψε μαζί μας η εκπληκτική αυτή χορωδία. Ευχαριστώ τον μαέστρο Σταύρο Μπερή, τα μέλη της χορωδίας, την Μονή Μεγίστης Λαύρας για την παραχώρηση αυτού του πανέμορφου χώρου και τον Νίκο Καστάνη και την οικογένειά του για την όλη φροντίδα.»

ΑΡΧΕΙΟ 2011

Έντεκα χρόνια μετά η Χορωδία θα έρθει στη Σκόπελο την Κυριακή 12 Ιουνίου για μια βραδιά προς τιμήν και εις μνήμην του αείμνηστου Δημάρχου Γιώργου Μιχελή.

Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες για το σημαντικό αυτό πολιτιστικό δρώμενο του φετινού καλοκαιριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.