Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Νίκος Ζαχαριάδης


Έφυγε από την ζωή, πλήρης ημερών και αγαπητός από το σύνολο της σκοπελίτικης κοινωνίας, ο γιατρός Νίκος Ζαχαριάδης, ο οποίος αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην υπηρεσία της ιατρικής και των συνανθρώπων του και συνέδεσε το όνομα του με την κοινωνική προσφορά.


Οι παλαιότεροι θυμούνται και οι νεώτεροι έχουν ακούσει ότι με βοήθεια τις ιατρικές του γνώσεις, τη σωστή σκέψη και την τσάντα με τα εργαλεία και τα φάρμακα  (μικρή κινητή μονάδα!) υπηρέτησε για πολλά χρόνια το «σύστημα υγείας» σε Σκόπελο, Γλώσσα και Αλόννησο.


Η άσκηση της ιατρικής την δεκαετία ’50 - ’60 στα νησιά μας μόνο με ηρωισμό μπορεί να χαρακτηριστεί, γι’ αυτό εκτός από τις ιατρικές γνώσεις ήταν απαραίτητη η αγάπη στο λειτούργημα και τον συνάνθρωπο, η θετική σκέψη, η επιθυμία να βοηθήσεις τον συνάνθρωπο και φυσικά η πίστη στο καθήκον, "εφόδια" με τα οποία  ο γιατρός Νίκος Ζαχαριάδης υπηρετούσε την Ιατρική.


Ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύντροφο της ζωής του Καίτη Ζώνα - Ζαχαριάδη και στην Οικογένεια.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Πέμπτη 5 Μαΐου, στις 14.00, στον Άγιο Νικόλαο Σκοπέλου.

* Η οικογένεια παρακαλεί θερμά στον Ιερό Ναό να τηρηθούν όλα τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού για την ασφάλεια όλων και να μην δημιουργηθεί συνωνστισμός εντός του ναού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.