Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Για ποιο λόγο πετάτε δεξιά και αριστερά ζώα; Στειρώστε!


Με μεγάλη μου λύπη σήμερα το πρωί, στο καθορισμένο τάισμα των ζώων, διαπίστωσα ότι στην παραλία της Μηλιάς κάποιος συντοπίτης μας παράτησε μια θυληκή γάτα. Το ζώο φοβικό, δεν πιάνεται.


Όλα τα θυληκά γατιά της Μηλιάς είναι στειρωμένα με πολύ κόπο από το Straycare εδώ και χρόνια... Σε λίγο ξεκινάει ο τουρισμός. Η γατούλα λογικό και επόμενο είναι να ταιστεί από τουρίστες τη διάρκεια του καλοκαιριού και να φθάσουμε στο φθινόπωρο, αφού φύγουν όλοι, να την δούμε μαζί με τα μωρά της, αφού θα έχει γεννήσει.

Το φθινόπωρο λοιπόν θα πρέπει να στειρώσουμε και τη γάτα και τα μικρά, κατά μέσο όρο άλλα τρία. Συνολο 4 γάτες!


Το ίδιο περιστατικό σημειώθηκε και στον Αγνώντα, άλλη μια περιοχή που έχουν στειρωθεί όλες οι γάτες από το Straycare... 

Ο Δήμος Σκοπέλου έχει ένα αξιοπρεπέστατο, με βάση τις δυνάμεις του, πρόγραμμα για στειρώσεις αδέσποτων ζώων. Για ποιο λόγο πετάτε δεξιά και αριστερά ζώα; Ούτε ο Δήμος, ούτε το φιλοζωικό έχουν κάποιο ευρώδεντρο για να κόβει ευρώ... Σαν φιλοζωικό είμαστε υπερχρεωμένοι!


Θα παρακαλούσα τους κατοίκους να επικοινωνούν με το δήμο για ΔΩΡΕΑΝ στειρώσεις αδέσποτων ζώων. Καλαθάκια μεταφοράς μπορούμε να σας δανείσουμε από το φιλοζωικό.
Επίσης κάτοικοι με χαμηλό εισόδημα, που δεν μπορούν να αναλάβουν το κόστος της υποχρεωτικής πλέον, με βάση τον καινούργιο νόμο, στείρωσης του κατοικίδιου τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δήμο Σκοπέλου, ο οποίος είναι ΠΡΟΘΥΜΟΣ να βοηθήσει τους κατοίκους.

Τηλ. επικοινωνιας: 2424350106

Ευχαριστώ

Stray Care Skopelos

Αναστασία Κωνσταντίνου Λαμπρόγιαννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.