Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Μαχητική και μαζική συγκέντρωση και πορεία στη Σκόπελο

Μαζική ήταν η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στη Σκόπελο. Με μαχητική διάθεση, δεκάδες ήταν οι εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι και αυτοαπασχολούμενοι του νησιού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα εργατικών σωματείων και φορέων του νησιού και διαδήλωσαν για την εργατική Πρωτομαγιά. Στις ομιλίες και τους χαιρετισμούς κυριάρχησαν η καταδίκη του ιμπεριαλιστικού πολέμου και της εμπλοκής της χώρας μας, με απαίτηση να μην υπάρχει καμία συμμετοχή στα δολοφονικά σχέδια των Αμερικανονατοϊκων.


Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις εξελίξεις στην COSCO, στην ακρίβεια και στις εργασιακές συνθήκες στον τουρισμό στην κεντρική ομιλία που έκανε ο Γιάννης Πατσής από την Επιτροπή αγώνα ιδιωτικών υπαλλήλων.


Ακολούθησε πορεία, με τα αντί ιμπεριαλιστικά συνθήματα να κυριαρχούν, προς το μνημείο ηρώων, όπου κατατέθηκαν λουλούδια στη μνήμη των αλύγιστων ηρώων μαρτύρων της εργατικής τάξης. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.