Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Πολιτιστικός Σκοπέλου | Μουσικό φινάλε της διδακτικής χρονιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Την Δευτέρα 30 Μαΐου η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπέλου και οι μικροί μαθητές των μουσικών οργάνων, έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο το τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων με αφορμή τη λήξη της διδακτικής χρονιάς.


Συγχαρητήρια στις δασκάλες μουσικής Ουρανία Καθηνιώτη, Γιάννα Μαρούλη και Κατερίνα Καραγιάννη, στα μέλη της χορωδίας και στα μικρά μουσικά ταλέντα για την υπέροχη μουσική βραδιά που μας χάρισαν

Με δασκάλα την κα Μαρούλη έπαιξαν οι:


Ανατολή Πέτσου, Κατερίνα Κομανάκου, Γιάννης Πριονιστης, Νίκος Αμπελάκιας, Κατερίνα Σταυροπούλου, Μαρίλια Τζουβαράκου, Μάρκος Μηνάς και τραγούδησαν η Ανδρομάχη Σπύρου και ο Δημήτρης Παχής.

Με δασκάλα την κα Καραγιάννη έπαιξαν οι:


Μικελίντο Ρίκα, Ντάνιελ Μπουσγκιοκάι, Νίκος Φλωρούς, Σταυρούλα Φλωρούς, Γρυπιώτης Άγγελος, Γρυπιώτη Νικολέτα, Γιάννης Τσαρπαλάς, Μαργαρίτα Τσαρπαλά, ΒασίληςΤσακάλης, Πατσής Δημήτρης, Φίλιππος Στιβαχτής, Σουγλέρη Αντριάννα, Βίκυ Ράλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.