Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Μας κάνουν τη ζωή ποδήλατο και εμείς κάνουμε ποδηλατάδα!


Οι θεράποντες ιατροί συστήνουν άμεσα ακτινοθεραπείες, αλλά οι ογκολογικοί ασθενείς πρέπει να περιμένουν μέχρι και τρεις(!) μήνες για να κλείσουν ραντεβού στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο, σημειωτέον, εξυπηρετεί όλη την Θεσσαλία ή να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αν έχει μείνει ακόμα τίποτα από την επέλαση της ακρίβειας ή ακόμα και να δανειστούν για να πάνε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, αφού ο χρόνος τρέχει εις βάρος τους….

Όπως διαβάζουμε σε πρωτοσέλδο του "Ταχυδρόμου" «Ογκολογικοί ασθενείς, που χρειάζονται ακτινοθεραπεία, πρέπει να περιμένουν μέχρι και τρεις μήνες, προκειμένου να προγραμματίσουν ραντεβού. Η πλησιέστερη μονάδα στον Βόλο είναι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όμως τα ραντεβού είναι κλεισμένα μέχρι τον ερχόμενο Ιούλιο...»

Για ποια πρόληψη μάς μιλάτε;

Δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτό... Στα κρατικά νοσοκομεία δεν υπάρχουν ραντεβού για προληπτικές εξετάσεις και όσοι μπορούν κατευθύνονται στα ιδιωτικά πολυϊατρεία. Αρκετοί όμως, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο, κάποια στιγμή θα ακούσουν το «δυστυχώς άργησες... από πότε έχεις να κάνεις εξετάσεις;»(!)

Την Κυριακή 5 Ιουνίου ο Φάρος Σκοπέλου σε συνεργασία με το Skopelos Cycling και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών, θα τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, φορώντας το σχετικό μπλουζάκι και παίρνοντας το ποδήλατό για να δώσουμε το δικό μας μήνυμα.

Ποιό όμως πρέπει να είναι αυτό το μήνυμα; Ευκαιρία για σκέψη!

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ↓↓↓

Στην Σκόπελο «τρέχουμε πιο γρήγορα από τον Καρκίνο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.