Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Τηλεφωνικές οχλήσεις σε κατοίκους της Σκοπέλου - Το Α.Τ. Σκοπέλου εφιστά την προσοχή των πολιτών


Με αφορμή περιστατικά τηλεφωνικών οχλήσεων τις τελευταίες ώρες από επιτήδειους σε κατοίκους της Σκοπέλου, που προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα προσποιούμενοι με διάφορες μεθόδους, άλλοτε τους  αστυνομικούς του Α.Τ. Σκοπέλου υποστηρίζοντας ψευδώς ότι ψάχνουν να βρουν δωμάτια ή τους λογιστές προκειμένου να καταθέσουν στο λογαριασμό τους επιδότηση που δικαιούνται, το Α.Τ. Σκοπέλου εφιστά την προσοχή όλων σε ανάλογα περιστατικά εξαπάτησής τους.

Προκειμένου να αποφευχθούν περιστατικά εξαπάτησης, συνιστάται γενικότερα στους πολίτες: 

1) Να μην γνωστοποιούν προσωπικά δεδομένα (προσωπικούς κωδικούς, PIN, πληροφορίες καρτών Α.Τ.Μ, κωδικούς επαλήθευσης, OTP κ.λ.π) 

2) Να μην συμπληρώνουν φόρμες με τα προσωπικά τους στοιχεία, όταν αυτές αποστέλλονται από άγνωστες ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή sms. 

3) Να πληκτρολογούν οι ίδιοι στον περιηγητή (browser) τη διεύθυνση της ιστοσελίδας και να μην εισέρχονται σε αυτή (ιστοσελίδα) μέσω υπερσυνδέσμων (links) που τους αποστέλλονται.

ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ↓↓↓

Πώς εξαπατούν οι επιτήδειοι - Τροχαία, επιδοτήσεις, ψεύτικες αγγελίες και πλαστές διαθήκες



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.