Όπως και όλες οι παραδοσιακές πίτες σκοπέλου, η διαδικασία "μαγειρέματός" τους, είναι στο τηγάνι. Στη SPORA Aegean Tastes, έχουμε δημιουργήσει την ιδανική συνταγή τόσο σε ποιότητα υλικών, όσο και στον τρόπο παραγωγής τους, που θα μπορούσατε να τις ψήσετε και στο φούρνο.
Είναι ΠΟΛΥ σημαντικό να ξέρετε, πως όλα μας τα προϊόντα είναι από 100% αγνές πρώτες ύλες και ΔΕΝ έχουν βούτυρο ή άλλα συντηρητικά - λιπαρά, κάτι που τις καθιστά αυτόματα και πολύ υγιεινές.
Αν επιθυμείτε να αποφύγετε το τηγάνισμα και προτιμάτε το φούρνο, σας προτίνουμε να τις τοποθετήσετε σε ανοιχτό ταψί, αλοίφοντας τες με λίγο λάδι και ενεργοποιόντας τον "αέρα" κατά το ψήσιμο. Αν πάλι επιθυμείτε να "γευτείτε λίγο από Σκόπελο", το τηγάνι, είναι η πατροπαράδοτη μέθοδος. Το δε φύλλο της πίτας, δεν απορροφά το λάδι, κάνοντας έτσι ακόμα και το τηγάνισμα έναν υγιεινό τρόπο ετοιμασίας.
Είτε επιλέξετε τηγάνι, είτε φούρνο η ένταση των γεύσεων και η απόλαυσή σας, είναι δεδομένα.
Θα χαρούμε να μάθουμε την άποψή σας για τα προϊόντα μας.
Καλή σας όρεξη!
Σκόπελος | Τηλ. 2424 024860
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.