Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Δράση καθαρισμού του βυθού στο παλιό λιμάνι Σκοπέλου [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Ο ΝΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου, το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Σκοπέλου και το Καταδυτικό Κέντρο Σκοπέλου, με την βοηθεια της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Βορείων Σποράδων, πραγματοποίησαν καθαρισμό του βυθού στο παλιό λιμάνι Σκοπέλου.


Πολλά τα "ξένα" προς το βυθό και το θαλάσσιο περιβάλλον αντικείμενα, τα οποία ανέσυραν οι δύτες, όπως μία εξωλέμβια μηχανή, ένα κινητό τηλεφωνο, ένα ποδήλατο, σχοινιά και καδένες, δίχτυα και πετονιές και αρκετά λάστιχα οχημάτων.


Στη δράση συμμετείχαν οι ελεύθεροι δύτες Σπύρος Σιδέρης και Άγγελος Βιτζηλέος και από το καταδυτικό κέντρο Σκοπέλου οι αυτοδύτες Θανάσης Φαδάκης, εκπαιδευτής ελεύθερης και αυτόνομης κατάδυσης, η Λίνα Γιαγιάτσου, ενάλια αρχαιολόγος και ο Τάσος Κτιστής.


Πολύτιμη η βοήθεια της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Βορείων Σποράδων, του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Σκοπέλου και του Απόστολου Γκουμά με τον γερανοφόρο όχημα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.