Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Σκόπελος | Σεμινάριο "Βασική Υποστήριξη Ζωής με Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή"


Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Β. Σποράδων, θα διοργανώσει στη Σκόπελο στις 28 και 29 Μαΐου, πιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών - "Βασικής Υποστήριξης Ζωής με Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (BLS/AED)", υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC).

Το σεμινάριο ¨Βασική Υποστήριξη Ζωής με Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή¨ (BLS/AED, ERC), αφορά στην παροχή πιστοποιημένης εκπαίδευσης σε βασικές αλλά σωτήριες γνώσεις και δεξιότητες, για την εφαρμογή Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ) σε περιπτώσεις Καρδιακής Ανακοπής σε ενήλικες, σύμφωνα με τις νεότερες κατευθυντήριες οδηγίες του ERC (Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης).

Απευθύνεται σε όλους τους Πολίτες, Φοιτητές, Μαθητές, Εκπαιδευτικούς, Αθλητικούς παράγοντες, Προπονητές, Υγειονομικούς, Σώματα ασφαλείας κτλ.

Μετά τη λήξη του σεμιναρίου χορηγείται στους επιτυχόντες εκπαιδευόμενους Πιστοποίηση επάρκειας γνώσεων 3ετούς διάρκειας (διεθνούς αναγνώρισης) από το ERC.

Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 20 ευρώ και η κατοχύρωση της θέσης συμμετοχής γίνεται με την εξόφλησή του, μέχρι τις 20 Μαΐου.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, διευκρίνιση ή δήλωση συμμετοχής – κράτηση θέσης, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6945247329.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να συμμετέχετε στο πιστοποιημένο σεμινάριο που διοργανώνει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Β. Σπoράδων στην Σκοπελος 28 & 29 Μαΐου 2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.