Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

«Προσφορά Αγάπης» με σκοπελίτικες πίτες από την SPORA Aegean Tastes

«Προσφορά Αγάπης» με σκοπελίτικες πίτες από την SPORA Aegean Tastes και τον κ. Ιω. Ζέρβα στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Η Αγκαλιά», η οποία υπάρχει για όλες εκείνες τις μητέρες που επέλεξαν να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους, ακούγοντας μόνο τo χτύπο της καρδιάς του. Συμπαραστέκεται σε γυναίκες έγγαμες ή άγαμες, που έχουν υποστεί εγκατάλειψη, κακοποίηση και κοινωνικοοικονομικό αποκλεισμό.

Παρέχει υπηρεσίες, εντελώς δωρεάν, εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για να μεγαλώνει το παιδί σε ένα υγιές οικογενειακό περιβάλλον, και συγχρόνως στηρίζει τους γονείς ηθικά και υλικά.

Η ευχαριστήρια επιστολή έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Ζέρβα,


Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου «Η Αγκαλιά» ευχαριστούμε θερμά την ΣΠΟΡΑ ΜΟΝ. IKE και εσάς προσωπικά, για τις 197 Σκοπελίτικες πίτες που προσφέρατε για την ενίσχυση των παιδιών του Προγράμματος Υλικής Στήριξης «Προσφορά Αγάπης» (ΑΔΑ  9-13/04/2022).

Με την ευγενική αυτή χειρονομία σας στηρίζετε την απρόσκοπτη συνέχιση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου του Συλλόγου μας και ενθαρρύνετε την προσπάθεια που κάνουμε να υπάρχει για τα παιδιά μια ζεστή, γλυκιά και τρυφερή Αγκαλιά.

Σας ενημερώνουμε ότι, αυτή την περίοδο καλύπτουμε σταθερά διακόσιες δέκα οικογένειες και ότι στα είκοσι τέσσερα χρόνια λειτουργίας και ευεργετικής κοινωνικής παρουσίας της Αγκαλιάς έχουν γεννηθεί κοντά της περισσότερα από 3.000 παιδιά.

Όλα τα έσοδα του Συλλόγου προέρχονται από δωρεές, χορηγίες ιδιωτών και επιχειρήσεων και από εκδηλώσεις, που διοργανώνονται για το σκοπό αυτό.

Παρακαλούμε να εύχεστε για την ευόδωση του σκοπού του Συλλόγου μας και να στηρίζετε, με τον δικό σας τρόπο, το φιλανθρωπικό, κοινωνικό και ενημερωτικό έργο του, ώστε να σώζονται περισσότερες ανθρώπινες ψυχές.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε υγεία και κάθε επαγγελματική επιτυχία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.