Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Επικοινωνία και Σχέσεις Ζευγαριών

Την Πέμπτη 5 Απριλίου στις 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου – Λυκείου Σκιάθου, γίνεται η πρώτη ελεύθερη διάλεξη γνωριμίας με τον θεσμό του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Βορείων Σποράδων με θέμα «Επικοινωνία και Σχέσεις Ζευγαριών» με εισηγητή τον κ. Ευστράτιο Παπάνη, Επίκουρο καθηγητή Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Ψυχολόγο και πρόεδρο της Ακαδημίας των Πολιτών.
Η διάλεξη έχει σκοπό να αναζητήσει τις αιτίες έλλειψης επικοινωνίας...
μεταξύ ανδρών και γυναικών, τον επηρεασμό της από την καθημερινότητα όλων των ανθρώπων και τις παρανοήσεις, συγκρούσεις και τα καταθλιπτικά επεισόδια που δημιουργούνται από αυτής.
Οι επίσημες διαλέξεις του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στις Βόρειες Σποράδες θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο με έδρα την Σκιάθο, ενώ στη Σκόπελο και την Αλόννησο θα πραγματοποιούνται διαλέξεις θεματικών ενοτήτων κατά διαστήματα.
Το εν λόγω Α.Λ.Π είναι το 5ο κατά σειρά, μετά την Μυτιλήνη τη Λάρισα το Βόλο και τα Τρίκαλα, ενώ την ίδια περίοδο θα λειτουργήσουν στο Ηράκλειο της Κρήτης, την Χαλκίδα, το Ωραιόκαστρο και την Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.
Την απρόσκοπτη και επιστημονικά τεκμηριωμένη λειτουργία των Ανοιχτών Λαϊκών Πανεπιστημίων εγγυώνται το Εργαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Εργαστήριο Πολιτικών και Κοινωνικών Θεσμών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ενώ τη λειτουργία της αναλαμβάνει η Ακαδημία των Πολιτών με τη στήριξη του Δήμου Σκιάθου με την υλικοτεχνική υποδομή του αλλά και τη αμέριστη συνεργασία του Συλλόγου ΑμεΑ «Αλκή»
Οι επωφελούμενοι από αυτή την εκπαιδευτική προσφορά θα είναι πολίτες των Βορείων Σποράδων ανεξαρτήτως μόρφωσης, ηλικίας, φύλου, εθνικότητας ή άλλου δημογραφικού χαρακτηριστικού. Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι ο πρώτος κύκλος διαλέξεων στις Βόρειες Σποράδες θα αφορά στον τομέα της Ψυχολογίας, της Συμβουλευτικής και της Προληπτικής Ιατρικής.
Οι συμμετέχοντες θα καταβάλουν το συμβολικό ποσό των 80 ετησίως (26 εβδομαδιαίες συναντήσεις) ενώ τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται μία φορά το δεκαπενθήμερο για τέσσερεις ώρες από τις 17.00 μέχρι τις 21.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Σκιάθου ενώ θα υπάρξει μέριμνα να διευκολύνουμε τη παρακολούθηση των πολιτών της Σκοπέλου και της Αλοννήσου.
Μετά το τέλος των διαλέξεων – μαθημάτων θα χορηγούνται στους ακροατές, που παρακολούθησαν με συνέπεια τις ομιλίες-διαλέξεις, σχετικά Πιστοποιητικά Παρακολούθησης. Παράλληλα με τις διαλέξεις θα διοργανωθούν βιωματικά σεμινάρια, πολιτιστικές εκδηλώσεις, επιμορφωτικές εκδρομές, που θα συντείνουν στην διαμόρφωση της Κοινωνίας της Γνώσης.
Πληροφορίες και εγγραφές στην εκπρόσωπο της Ακαδημίας των Πολιτών στις Β. Σποράδες κα Δέσποινα Συμιακάκη με μία απλή τηλεφωνική αίτηση στο 24270 29077, από τις 9.30- 14.30 & 17.00 – 20.30 ή e-mail: akadimiapoliton@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.