Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ανάκληση αδειών

Όταν ακούω την έκφραση "Ανάκληση αδειών" ο νους μου πάει σε καταστήματα με σάπια κρέατα, με μπόμπες, με ληγμένα προϊόντα κλπ κλπ.
Όμως το προχθεσινό θέαμα, να βλέπουμε έναν συντοπίτη μας οικογενειάρχη να κάθεται (να μην πω υπόδικος) να περιμένει μια απόφαση "ζωής", για μένα ήταν λυπηρό.
Βέβαια το Νεκροταφείο το οποίο άρχισε να δημιουργείται με το κλείσιμο σπουδαίων μαγαζιών (αυτή η λίστα είναι γνωστή σε όλους μας) και στα οποία δεν θα αναφερθώ, βλέπω πως πάει να απλωθεί κι άλλο.
Η πικρή αλήθεια όμως είναι, ότι στη κάθε ταμπέλα ή επιγραφή του όποιου κλειστού πια μαγαζιού, μπορεί να ξεθωριάζει εύκολα το όνομα του Επιχειρηματία, όμως το όνομα αυτού του συντοπίτη μας που το έβαλε σκοπό, δηλαδή έβαλε το χεράκι του στη κάθε "ανάκληση αδείας" παραμένει ανεξίτηλο στη μνήμη όλων όσων έδωσαν ψυχή και οδήγησαν τον τουρισμό στα πρώτα του βήματα.
Περαστικά μας!
Μάρω Βλαχάκη 

2 σχόλια:

  1. Το μεγαλο λαθος ειναι η αρχη. Δεν πρεπει να φτανουμε στο σημειο να θελουμε να προστατεψουμε τον συντοπιτη μας οταν εχει κανει τη λαθος επιχειρηματικη κινηση που μπορει να θιγει τα συμφεροντα καποιου συναδελφου.Αλλα πρεπει να τον προστατεψουμε ενημερωνοντας τον σωστα μεχρι που μπορει να επεκταθει. Γιατι απλα οπως σωστα αναφερει και ενας αλλος αναγνωστης οι καιροι ειναι για ολους δυσκολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «50000» είναι τα μαγαζιά όχι ένα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.