Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Τον Ιανουάριο κλείνουν οι ΔΟΥ

Εφημερίδα Κυβερνήσεως // Τεύχος 2828-β
Από τις 14 Ιανουαρίου 2013 αναστέλλεται η λειτουργία, μεταξύ άλλων, των ΔΟΥ Σκοπέλου και Σκιάθου και οι αρμοδιότητες τους μεταφέρονται στη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας Βόλου.

4 σχόλια:

  1. ΑΣ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΗΜΩΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ!!!ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΗΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ!ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΙΚΑ ,ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ,ΚΛΠ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ!!!!ΕΥΓΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ΕΥΓΕ προς τα που ; ΠΟΛΙΤΕΣ ή ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ ΤΟΥ Ι.Κ.Α ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ Κ.Υ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΨΙΣΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.Η ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΓΕΡΜΑΝΟΚΙΝΙΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ ΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΑΛΩΤΡΙΩΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΣΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΤΙ ΜΑΚΕΛΕΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΠΡΑΞΗΤΟΥ,Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΥΧΑΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.