Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

5ο Hellas Top Team Championship

Σε μια ακόμη μάχη ρίχνεται το τμήμα μαχητικών πολεμικών τεχνών του Α.Ο. Σκοπέλου, όπου η Bjj Revolution Skopelos Team την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012, θα αγωνισθεί στο 5ο Hellas Top Team Championship, στα αθλήματα grappling και mma, στο Περιστέρι (Μπουρνάζι) οδός Σπετσών 24-28.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ολυμπιακή παλαίστρα - combat room, σύμφωνα με τους κανονισμούς της...
FILA (Διεθνής Ομοσπονδία Πάλης) και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.
Για τον Α.Ο. θα αγωνισθούν η Μαρία Παπαδοπούλου, που προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Μόσχα το Νοέμβριο, όπου θα αγωνισθεί με την Εθνική Ελλάδος και οι νέοι αθλητές Κατερίνα Παναγιωταρά και Βαγγέλης Ραβανός, που μετά τους πρώτους τους επιτυχημένους αγώνες στα Τρίκαλα συνεχίζουν την πορεία τους.
Οι κατηγορίες κιλών για τους άνδρες -60,-65,-70,-80,-90,-110,+110 ενώ για τις γυναίκες -50,-55,-60,-65,-75,+75.
Να σημειωθεί ότι, στην συγκεκριμένη διοργάνωση, οι αθλητές που θα διακριθούν θα κερδίσουν μία θέση στην επαγγελματική διοργάνωση Throw Down mma Championship, που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στην Αθήνα.

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.