Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Γλυκό αντίο στους τελευταίους τουρίστες

Κλείνοντας την τουριστική περίοδο για το 2012 στις Βόρειες Σποράδες, ο Δήμαρχος Σκιάθου Νίκος Πλωμαρίτης αποχαιρέτησε, στον Κρατικό Αερολιμένα Σκιάθου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ», τους τελευταίους Νορβηγούς Τουρίστες, που ταξίδεψαν με την εταιρεία LILLEPUT REISER, η οποία πρακτορεύεται στη Σκιάθο από την AMPHITRION SPORADES CA.
Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου συμμετείχε σε...
αυτήν την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση με παραδοσιακά γλυκά και ντύνοντας μια κυρία-μέλος του Συλλόγου και έναν μαθητή του χορευτικού συγκροτήματος του Συλλόγου με την παραδοσιακή επίσημη φορεσιά του νησιού.
Ο Δήμαρχος Σκιάθου τους ευχήθηκε καλό χειμώνα, καλή επιστροφή στα σπίτια τους και όπως γλυκά είναι τα παραδοσιακά μας αμυγδαλωτά, έτσι γλυκιά να είναι και η ζωή τους.
Οι Νορβηγοί Τουρίστες ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες μαζί του και με τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών με την παραδοσιακή φορεσιά.
Μία Νορβηγίδα Τουρίστρια που είναι Δήμαρχος στη νορβηγική πόλη Melhus είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Δήμαρχο Σκιάθου λέγοντάς του, χαριτολογώντας, ότι και εκεί αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα και τον ευχαρίστησε που ήρθε στο αεροδρόμιο για να τους χαιρετήσει από κοντά, τον διαβεβαίωσε δε ότι όλοι τους αποχαιρετούν το νησί με τις καλύτερες εντυπώσεις ευχόμενοι του χρόνου να ξανάρθουν και να απολαύσουν και πάλι αυτήν την τόση υπέροχη ομορφιά του νησιού και των Βορείων Σποράδων γενικότερα.

2 σχόλια:

  1. αυτα ας τα δουνε και τα υπολοιπα νησια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω πρέπει να γίνει ειδική μνεία στην εικονιζόμενη με το μπλε μπλουζάκι εκπρόσωπο του ταξιδιωτικού οργανισμού Lilleput στις φωτογραφίες , την κα. Nana Kobro. Για όσους δεν την γνωρίζουν, η ιστοσελίδα της (skopelitissa.com) αποτελεί μια από τις καλύτερες διαφημίσεις του νησιού σας όπου καθημερινά με απλό και αγνό τρόπο παρουσιάζει φωτογραφίες και σχόλια από την καθημερινή της ζωή στην Σκόπελο. Επίσης, η ίδια δεν παύει να παροτρύνει τους ξένους να επισκεφτούν τη Ελλάδα σε πείσμα όσων νομίζουν ότι επικρατεί το χάος λόγω της οικονομικής κατάστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.