Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Δεν ανακλήθηκε άδεια καταστήματος

Δεν ανακλήθηκε η άδεια καταστήματος της Σκοπέλου, παρά την εισήγηση του αρμόδιου υπαλλήλου του Δήμου, την οποία διάβασε ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο.
Η «παράβαση» ήταν μια κιθάρα που ψυχαγωγούσε θαμώνες και περαστικούς!
«Όχι στην εξόντωση του επαγγελματία, με οριστική αφαίρεση της άδειας... Το εν λόγω μαγαζί τιμά την Σκόπελο...» είπε ο κ. Ελ. Πατσής.
«Σήμερα μπαίνει ζήτημα επιβίωσης όλου του νησιού και δεν θα μπούμε σε αυτή τη λογική... Ακόμα δεν συμφωνούμε με τον ρόλο που αναθέτουν στην τοπική αυτοδιοίκηση να παίρνει αποφάσεις για κλείσιμο μαγαζιών...» ήταν η τοποθέτηση του κ. Ραμαντάνη.
«Καλούμεθα να αποφασίσουμε βάσει της εισήγησης που έχουμε μπροστά μας και αυτή πάσχει νομικώς...» είπε ο κ. Γ. Καραγκιόζος, ο οποίος...
πρόσθεσε «Θα δημιουργήσουμε επαχθή αποτελέσματα στον διοικούμενο, τα οποία δεν είναι επανορθώσιμα και για τα οποία μπορεί να ζητήσει αποζημίωση... Θεωρώ ότι δεν πρέπει να ανακαλέσουμε την άδεια.»
Τελικά η εισήγηση του Δημάρχου μειοψήφισε, όσοι ψήφισαν υπέρ της εισήγησης σήκωσαν το χέρι μουδιασμένα, ενώ κάποιοι ψήφισαν «λευκό» θεωρώντας ότι έχουν κώλυμα...

21 σχόλια:

  1. Με το τρόπο αυτό όμως,δεν επιβραβεύουμε την ανομία και διαιωνίζουμε το πρόβλημα της ατιμωρησίας?Το επιχειρείν είναι μία επαγγελματική δραστηριότητα με αυστηρά πλαίσια και κανόνες και θα πρέπει να λειτουργεί επι ίσοις όροις για όλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα της «ανομίας και ατιμωρήσιας» αλλού πρέπει να το αναζητήσετε... Ένας καλλιτέχνης με μια κιθάρα δεν είναι το κέντρο της ανομίας... Ας ξεκινήσουμε από αλλού.

      Διαγραφή
  2. Για το χρέος προς τον Δήμο από τους επιχειρηματίες (τραπεζο-καθίσματα )που κάποιος σύμβουλος μίλησε τι γίνετε . Δεν είναι αυτό αθέμιτος ανταγωνισμός, ενώ κάποιοι πληρώνουν και είναι οικονομικά ένταξη κάποιοι άλλοι το παίζουν αδιάφοροι και ζητάν και την στήριξη του Δήμου . Ντροπή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω τοποθετηθεί και παλαιότερα πάνω σε αυτό. Αν υπάρχουν χρέη για τραπεζοκαθίσματα, κύρια υπεύθυνη είναι η διοίκηση (Δήμος).
      Και μια άλλη άποψή μου που δεν είναι νέα (την έλεγα και στον Χρήστο Βασιλούδη), για ό,τι δεν πάει καλά (υγεία, παιδεία, διοίκηση κλπ) υπεύθυνος είναι ο αιρετός, ο οποίος πρέπει κάθε φορά να παρεμβαίνει, να διορθώνει, να καταγγέλει...
      Αν θέλετε τα λέμε αναλυτικότερα.

      Διαγραφή
  3. Όταν ακούω την έκφραση " Ανάκληση αδειών" ο νους μου πάει σε καταστήματα με σάπια κρέατα, με μπόμπες, με ληγμένα προιόντα κλπ κλπ.
    Όμως το προχθεσινό θέαμα, να βλέπουμε έναν συντοπίτη μας οικογενειάρχη να κάθεται (να μην πω υπόδικος) να περιμένει μια απόφαση "ζωής", για μένα ήταν λυπηρό.
    Βέβαια το Νεκροταφείο το οποίο άρχισε να δημιουργείται με το κλείσιμο σπουδαίων μαγαζιών (αυτή η λίστα είναι γνωστή σε όλους μας) και στα οποία δεν θα αναφερθώ, βλέπω πως πάει να απλωθεί κι άλλο.
    Η πικρή αλήθεια όμως είναι, οτι στη κάθε ταμπέλα ή επιγραφή του όποιου κλειστού πια μαγαζιού, μπορεί να ξεθωριάζει εύκολα το όνομα του Επιχειρηματία, όμως το όνομα αυτού του συντοπίτη μας που το έβαλε σκοπό, δηλαδή έβαλε το χεράκι του στη κάθε "ανάκληση αδείας" παραμένει ανεξίτηλο στη μνήμη όλων όσων έδωσαν ψυχή και οδήγησαν τον τουρισμό στα πρώτα του
    βήματα.
    Περαστικά μας!

    Μάρω Βλαχάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φυσικα δεν ξερω την περιπτωση.ομως απο αυτα που διαβαζω εδω μου δημιουργειται η εντυπωση σωστα η λαθοσ,οτι καποιοσ συντοπιτης μας ενοχλειται απο μια κιθαρα που παιζει σε καποιο μαγαζι και ζηταει την ανακληση της αδειας λειτουργιας του μαγαζιου.και ο δημαρχος εισηγηθηκε την ανακληση της αδειας.μπραβο σε οσους δεν ψηφισαν καταφατικα.καικριμα που ο δημαρχος μας ειναι και μουσικος-και καλος μουσικος-.κ. δημαρχε και κ.καταγγελοντα θα ειστε υπευθυνοι αν καταρρευσουμε εξ αιτιας των προβληματων που αντιμετωπιζουμε στο νησι.χαρατσια απο εδω μειωσεις μισθων και συνταξεων απο εκει,ανεργια,αφραγκια και να κλεινουμε μαγαζια βγαζοντας τα ματια μας μονοι μας ε,αυτο παει πολυ.η κιθαρα σας ενοχλησε;δηλαδη να μην διασκεδαζουμε καθολου και να πεσουμε σε βαθεια καταθληψη.παντως αν καταλαβα για ποια κιθαρα μιλαμε, ειναι εξαιρετικη και μπραβο στο μαγαζι που την εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μεγαλο λαθος ειναι η αρχη. Δεν πρεπει να φτανουμε στο σημειο να θελουμε να προστατεψουμε τον συντοπιτη μας οταν εχει κανει τη λαθος επιχειρηματικη κινηση που μπορει να θιγει τα συμφεροντα καποιου συναδελφου.Αλλα πρεπει να τον προστατεψουμε ενημερωνοντας τον σωστα μεχρι που μπορει να επεκταθει. Γιατι απλα οπως σωστα αναφερει και ενας αλλος αναγνωστης οι καιροι ειναι για ολους δυσκολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΥΣ ΔΥΔΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΣΑΜΟ.Η ΚΙΘΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΑ-ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ;- ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ,ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η απόφαση για τον άλλο επαγγελματία με παρόμοιο πρόβλημα (Νο 6 θέμα του προχθεσινού Δ.Σ.) ποια ήταν,μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγνώμη το 3ο θέμα όχι το 6ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ανακλήθηκε η άδεια με το ίδιο αιτιολογικό.
      Αυτό το θέμα δεν το παρακολούθησα γιατί έγινε κάποια διακοπή της συνεδρίασης για να πάει αντιπροσωπεία του Σώματος στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

      Διαγραφή
  9. Δεν ξέρω αν η άδεια λειτουργίας του καταστήματος είναι κατάλληλη για να παίζει στο χώρο κιθαρίστας και να τραγουδάει, πάντως είναι πολύ καλός, με ωραίο ρεπερτόριο και καθόλου ενοχλητικός. Ακόμα και περαστικός να είσαι, απολαμβάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χορτατος σκυλος δεν γαυγηζει... ετσι ειναι Γιωργο εκει που τρως δεν φωναζεις. Το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι μες την παρανομια και την προκλυση, αλλα εσυ το γλυφεις το κοκαλακι σου.. και μοκο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρομερό υποκείμενο, ποιό κοκαλάκι γλύφω και από ποιο μαγαζί. Δεν πας να ρωτήσεις και αν δεν είσαι (που είσαι) τρισάθλιο ανθρωπάκι να το πεις στην παραλία...
      Θρασίμι, τολμάς να πεις και το όνομά μου
      Ηλίθιε, χορτάτος είμαι από τότε που γεννήθηκα...
      Καταδότη, κατ' επάγγελμα...

      Διαγραφή
    2. αρχισαν τα οργανα...

      Διαγραφή
  11. Το δεύτερο μαγαζί ποιο είναι? κ.Γιώργο μπορείς να μας ενημερώσεις αν ξέρεις σε παρακαλώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.ΦΙΛΕ,ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΙΧΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ.Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ.ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΥ ΚΡΙΒΕΣΑΙ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΕΙΠΑΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ,ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΙΑ ΜΑΣ.ΚΡΙΜΑ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. λυπαμαι παρα πολυ για το σχολιο-επιθεση-στον κυριο γιωργο πουλιο.σιγουρα δεν τον γνωριζετε κυριε.αν τον ξερατε θα εισασταν πολυ περιφανος που ζει στο νησι σας ενας ανθρωπος σαν αυτον και την γυναικα του.ουτε και εγω τον ηξερα μεχρι πριν από ενα χρονο.εδω και ενα χρονο ομως που ειχα την καλη τυχη να βρισκομαι μαζι τους και να ειμαι πολλες ωρες μαζι τους παρα πολυ συχνα ,μπορω να πω, οχι απο ευγενεια χαιρω πολυ που σας γνωρισα γιωργο και μινα.και ξερω οτι χαιρονται να βαζουν το χερι στην τσεπη τους και με οτι βρουν να κανουν οτι μπορουν για το νησι το οποιο λατρευουν και γι αυτο επελεξαν να ζησουν εδω.ας μην τους κανουμε να μετανιωσουν για την επιλογη τους.εγω ζηταω συγνωμη για λογαριασμο σου.ισως μπορεις να το κανεις και εσυ.ανωνυμα.ειναι το λιγοτερο που μπορεις να κανεις και με μηδενικο κοστος.αλλα κατι ειναι κι αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΛΗΘΕΙΑ!ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΚΡΙΜΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ Κ.ΓΙΩΡΓΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΗ,ΔΕΙΛΗ,ΑΝΑΝΤΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΤΙ ΘΞΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ.ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΜΕ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΙΜΙΟΥ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙ.ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙ.ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΞΕΜΑΤΑ -ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ-ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ,ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ .ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ. Π ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΕΝΟΣ ΚΟΚΑΛΑΚΙΟΥ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΚΟΚΑΛΟΚΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ,ΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΑΛΛΑ ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ.ΑΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΦΙΛΟ -ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑ-ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΟΥΤΕ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΟΥ. ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ.ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στον τόπο που ζούμε δυστυχώς οι νόμοι ισχύουν μόνο για λίγους επαγγελματίες.Το παραπάνω μαγαζί καλό θα ήταν να έχει την κατάλληλη άδεια για να λειτουργεί με μουσική αλλά στην περίπτωση του νησιού μας, για ποιούς νόμους μιλάμε?Δεν μπορώ να καταλάβω τι ενοχλεί τον καθένα αν ο άλλος έχει μουσική ή δεν έχει;Το ψωμί σου τρώει;Δεν είμαστε καλά! Εμένα προσωπικά θα ενοχλούσε στην περίπτωση μόνο αν είχα κάνει κάτι παρόμοιο στο μαγαζί μου και μου αφαιρούσαν την άδεια ή είχα κάποιο πρόστιμο...τότε ναι θα αντιδρούσα...αλλά διαφορετικά το θεωρώ ρουφιανιά και τίποτα παραπάνω! Πρέπει να καταλάβουμε όλοι οι πολίτες αυτού του νησιού πως αντί να προοδεύσουμε εμείς πάμε απο το κακό στο χειρότερο :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.