Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Άλλη μια επιτυχημένη συμμετοχή για το Τμήμα Μαχητικών Πολεμικών Τεχνών

Νέες επιτυχίες για την αποστολή της BJJ Revolution Skopelos Team που συμμετείχε στο 5ο πρωτάθλημα της Hellas Top Team στο Περιστέρι.
Η αήττητη πια σε κάθε αγώνα, Μαρία Παπαδοπούλου (δεξιά στη φωτό), αγωνιζόμενη στην κατηγορία γυναικών -70 κιλών και καταλαμβάνοντας την 1η θέση, συνέχισε την επιτυχημένη της πορεία στα πλαίσια των αγώνων προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πάλης στην Μόσχα το άλλο μήνα, ενώ με νίκες συμμετείχαν στην κατηγορία εφήβων οι πρωτάρηδες ακόμα Βαγγέλης Ραβανός και Κατερίνα Παναγιωταρά.
Μεγάλη απουσία για την ομάδα μας η μη συμμετοχή του Νίκου Πάτρα που λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να συμμετέχει σε αυτό το πρωτάθλημα.

3 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ !!!! ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νικο σε παρακαλουμε κανε οτι μπορεις για να συμμετεχεις.εισαι ταλεντο.συγχαρητηρια σε ολους ,καλη δουλεια και καλη τυχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
    ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.