Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Το 3ο νηπιαγωγείο Σκιάθου σύντομα θα στεγάσει τους μικρούς μαθητές

Με γρήγορους ρυθμούς κατασκευάζεται το 3o Νηπιαγωγείο Σκιάθου. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τελειώσει η κατασκευή του και θα είναι έτοιμο για τους μικρούς μαθητές.
Μετά την επέκταση του Γυμνασίου Σκιάθου και την κατασκευή του νέου κτιρίου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου, σειρά είχε το 3o Νηπιαγωγείο. Ένα έργο πνοής για το νησί, μιας και υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά, τα οποία δεν γινόταν να χωρέσουν όλα στο υπάρχον κτίριο, που στέγαζε και τα τρία Νηπιαγωγεία Σκιάθου.
Τώρα το υπάρχον κτίριο θα στεγάζει τα...
δύο Νηπιαγωγεία, το 1ο και το 2ο και το νεοκατασκευσθέν θα στεγάσει το 3ο Νηπιαγωγείο Σκιάθου.
Για την υλοποίηση του νέου αυτού κτιρίου η νυν Δημοτική Αρχή έκανε μεγάλο αγώνα και τελικά το ευχάριστο αποτέλεσμα είναι ορατό και οι μικροί μαθητές με γλυκιά προσμονή περιμένουν να αρχίσουν εκεί τα μαθήματά τους, σε ένα κτίριο που θα πληροί όλες τις σύγχρονες προϋποθέσεις για την ευχάριστη διαμονή τους.
Επίσης γίνονται προσπάθειες για την κατασκευή νέου κτιρίου για το Λύκειο Σκιάθου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.