Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Παραοικονομία και διαφθορά στην Υγεία

Θεωρούμε πως η διαφθορά στην Υγεία ισοδυναμεί με κοινωνικό έγκλημα. Ο ΠΙΣ και οι Ιατρικοί Σύλλογοι οφείλουν να συγκροτήσουν πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο κατά της παραοικονομίας στο χώρο της Υγείας, της προκλητής ζήτησης, της σπατάλης, τη συναλλαγής με τις εταιρείες και της εκμετάλλευσης του αρρώστου.
Από την εισήγηση (κλικ) του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

3 σχόλια:

  1. Όταν είσαι έξω απ΄το χορό, πολλά τραγούδια λες. Βρέθηκες άρρωστος στο νοσοκομείο και ένα βήμα έξω απ΄το χειρουργείο σε δημόσιο νοσοκομείο και βγήκες άρτιος, χωρίς να λαδώσεις; Τυχερός ήσουν. Και δε μιλάμε για φακελάκι στο γιατρό σου, αλλά για φακελάκι στο χώρο της υποδοχής, ταληράκια, δεκαράκια στις νοσοκόμες που σε περιποιούνται και φακελάρα στο γιατρό σου (κατόπιν υποδείξεως του).
    Μπορεί ένας άρρωστος και ανήμπορος να πολεμήσει τη διαφθορά; Εδώ βρωμάει όλο το σύστημα, ο κοσμάκης καλείται να θυσιαστεί, για να ξεβρωμίσει ο οχετός!
    Και να ήταν μόνο τα φακελάκια που δίνουμε για την υγεία μας, πάει καλά. Τα φακελάκια που έχουμε δώσει στην εφορεία; Αυτά που δώσαμε στην πολεοδομεία; Λαδωνόντουσαν απ΄τον κλητήρα, μέχρι το διευθυντή.
    Εύχομαι Υγεία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ .ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΥΤΗ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ,ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙ 7Μ.Μ.ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΜΠΗΚΕ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΧΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.ΕΣΤΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ.ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ Η ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ.ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ.ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς 15/10/12 3:37μμ
    Το θέμα είναι απλό. Πρόσεξε πόσο εύκολα και γρήγορα θα πατάξει ο κοσμάκης τη διαφθορά. Όταν αρρωστήσεις και μπείς στο νοσοκομείο, δε θα χρειάζεται να ξοδευτείς καθόλου γιατί:
    1)δε θα υπάρχουν γιατροί να σε κουράρουν
    2)δε θα βλέπεις νοσοκόμα, γιατί θα αντιστοιχεί 1 στους 100 ασθενείς (τώρα ισοδυναμεί 1 στους 50)
    3)δε θα έχεις πεντάρα τσακιστή για να λαδώσεις, γιατί θα σε έχουν ξεβρακώσει με τους δυσβάσταχτους φόρους και τα χαράτσια.
    Θα μπαίνεις ασθενής και θα βγαίνεις νεκρός πολύ γρήγορα για να μην κουράζεσαι και να μην κουράζεις κανέναν. Αξιοπρέπεια πάνω απ΄όλα. Έτσι χτίζεται ένα καλύτερο αύριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.