Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Γυμνάσιο Σκιάθου: Στο ίδιο έργο θεατές…

Επιστολή στα ΜΜΕ έστειλε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Σκιάθου με την ελπίδα να ευαισθητοποιηθεί κάποιος αρμόδιος. που δεν θα βλέπει τα νησιά μας μόνο ως τουριστικό προορισμό.
Στην επιστολή, που υπογραμμίζεται ότι «ΔΕΝ δεχόμαστε καμία ΕΚΠΤΩΣΗ στην εκπαίδευση των παιδιών μας» αναφέρονται τα εξής:
«Επικοινωνούμε μαζί σας με αφορμή το σοβαρό πρόβλημα έλλειψης καθηγητών στο Γυμνάσιο Σκιάθου.
Ένα πρόβλημα που -δυστυχώς- επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και διαιωνίζεται σε βάρος των μαθητών αλλά και των γονέων που επιβαρύνονται οικονομικά για να καλύψουν με φροντιστήρια τις χαμένες διδακτικές ώρες.
Η έλλειψη καθηγητών Φιλολόγων,...
Μουσικής, Γυμναστικής δημιουργεί σοβαρά προβλήματα σε βάρος των παιδιών μας.
Κάθε φορά (και φοβόμαστε πως και φέτος θα είναι μία από τα ίδια), πρέπει να φτάσει Δεκέμβριος για να είναι όλα τα τμήματα στην τάξη τους για ένα κανονικό επτάωρο.
Προφανώς είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθούν οι αρμόδιοι με τις αποσπάσεις - αντικαταστάσεις κλπ, κατά τους θερινούς μήνες, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα στις 12 Σεπτεμβρίου και το σχολείο να λειτουργήσει κανονικά.
Έχουμε στείλει σχετικές επιστολές στη Β'/μια Εκπαίδευση (στον Διευθυντή κ. Δοδοντσάκη), στην Περιφερειακή Εκπαίδευση Θεσσαλίας (στη Διευθ/ρια κα Πράντζου), στους Βουλευτές Μαγνησίας, στα ΜΜΕ, στο Δήμο Σκιάθου.
Όλοι οι γονείς βιώνουμε τα προβλήματα που έχει φέρει η οικονομική κρίση στην ζωή μας και στα σπίτια μας, από την άλλη ΔΕΝ δεχόμαστε καμία ΕΚΠΤΩΣΗ στην εκπαίδευση των παιδιών μας επειδή ζούμε σε νησί και όχι σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο που θα βόλευε τον οποιοδήποτε καθηγητή.
Σας στέλνουμε την επιστολή με την ελπίδα ότι κάποιος αρμόδιος φορέας επιτέλους θα ευαισθητοποιηθεί και δε θα βλέπει τα νησιά μας μόνο ως τουριστικό προορισμό.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Σκιάθου
Η Πρόεδρος Μαρία Βατζάκα
Η Γραμματέας Μάγια Παπαθέου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.