Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Η φωτογραφία της ημέρας (24-10-2012)

Το «σήμα» που βρέθηκε είναι καλό. Ευκαιρία να μιλήσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στην πατρίδα.
Και οι γάτοι έχουν ψυχή...

6 σχόλια:

  1. ΠΩ ΠΩ ΑΙΣΧΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΟΧΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ (ΟΧΙ ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ) ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΝ ΑΜΠΙΛΚΙ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΒΡΕΧΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΡΕΧΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ. ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΚΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια πληροφορία που ίσως δεν γνωρίζεις. Το δημοτικό καφενείο αυτές τις ημέρες δεν λειτουργεί!

      Διαγραφή
    2. πολλα σα να ξερεις ανων. 25 οκτ. 12:48 πες μας λοιπον και ποσες φορες το χρονο κλεινει αυτο το ερμο το καφενειο ???
      καθε τρεις και λιγο " κλειστο λογο ανακαινισης " ... εκει που το βλεπουμε ανοιχτο να λειτουργει , ξαφνικα κλεινει ... βαρεθηκαμε πια σου λεω ...

      Διαγραφή
  2. Επειδη δεν λειτουργει χρειαζονται οι καρεκλες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πηρε λεει , καποιες καρεκλες απο το καφενειο και απο το καπη , με το ετσι θελω , αποφασιζω και διαταζω , καποιος λαγουδακης , και τις πηγε στη πλατεια της γλωσσας να καθονται εκει οι ηλικιωμενοι του χωριου που εκελισε το καφενειο και δεν ειχαν που να κατσουν . δεν ειμαι τοπικιστης και δεν εχω προβλημα με τους ηλικιωμενους της γλωσσας αλλα αν ειναι μαγκας οποιος τον κανει , ας τον κανει με τα δικα του (@......@) οχι με οσα ετοιμα βρηκε , που με τοσο κοπο απεκτησε το δημοτικο καφενειο της σκοπελου . γιωργο εφημεριδα , δεν κανω σπεκουλα , την αληθεια γραφω και σε παρακαλω να μην σβησεις το σχολιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλο είναι να κλείσει. Τι το θέλουμε ? Χρειάζεται σε τίποτα?Ας πάρουν και τα τραπέζια και τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.