Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ένας γυμναστής...

Στη συζήτηση για τον καθορισμό ειδικότητας για πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο η εισήγηση του δημάρχου Σκοπέλου ήταν να προσληφθεί ένας πολιτικός μηχανικός Π.Ε.
«Προτείνω να προσληφθεί ένας γυμναστής, πρέπει να δώσουμε σημασία και σε άλλα πράγματα...» είπε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Σκούρας.
Τελικά το συμβούλιο ενέκρινε τον πολιτικό μηχανικό, μη λαμβάνοντας υπόψη το «Νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ».

3 σχόλια:

  1. Δεν έχει ήδη ο Δήμος δύο μόνιμους υπαλλήλους, πολιτικούς μηχανικούς Π.Ε; Πόσοι χρειάζονται; Αν δεν κάνω λάθος έχει και μόνιμους Τ.Ε. Πόσα έργα γίνονται και δεν προφταίνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ μπορεί και να είμαι από άλλο ανέκδοτο. Ο πρόεδρος του ΔΣ που πρότεινε να προσληφθεί γυμναστής αντί μηχανικού; Ανέκδοτος και αυτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.