Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Παραίτηση - βόμβα του Κώστα Σκούρα

Φωτογραφία εποχής!
Επιστολή παραίτησης του μέχρι σήμερα αντιδημάρχου Σκοπέλου Κώστα Σκούρα διάβασε, μετά την λήξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής.
Ο κ. Σκούρας στην επιστολή του προς τον Δήμαρχο αναφέρει προσωπικούς λόγους και παραιτείται από αντιδήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής και κάθε άλλη θέση μέλους οιασδήποτε επιτροπής στην οποία μετείχε, ενώ αναλαμβάνει πλήρως, λόγω αρμοδιότητας, την ευθύνη της μη λειτουργίας του σφαγείου και τις αρνητικές, έως καταστροφικές, συνέπειες που θα έχει το γεγονός αυτό σε μια τέτοια περίοδο όπως το Πάσχα.
Στο τέλος της επιστολής ο κ. Σκούρας ευχαρίστησε τον...
Δήμαρχο για την μέχρι τώρα συνεργασία τους.
Βόμβα χαρακτηρίστηκε η επιστολή παραίτησης από τους δημοτικούς συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, ενώ ο δήμαρχος, όπως είπε στην efimerida-sporades, δεν γνωρίζει, ούτε μπορεί να ερμηνεύσει τους λόγους της παραίτησης.
Τη θέση του καταλαμβάνει ο κ. Μιχ. Πρώιος, ενώ για τη θέση του αντιδημάρχου θα αποφασίσει ο δήμαρχος εντός των ημερών.

18 σχόλια:

  1. Η γραφειοκρατία των Καλλικρατικών Δήμων είναι τεράστια.
    Πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, σε όλη την Ελλάδα, δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Κεντρικής Εξουσίας, με αποτέλεσμα αφ’ ενός να μην μπορούν να λειτουργήσουν και αφ’ ετέρου να χάνουν και την προσωπική τους ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστας
    που έκανε πολύ καλή δουλειά για την Σκόπελο


    ένας φίλος από τη Γερμανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτιμώ οτι ο αντικαταστάτης του θα είναι επαρκέστερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επί τέλους το κατάλαβε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω σαν πολιτης της σκοπελου θελωνα του πω ευχαριστω για τη προσπαθειατου,ολοι κρινουμε απο μακρια αλλα το δυσκολο ειναι να εμπλακεις στα κοινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΣ ΜΤΣΟΥΝΕΣ
    Σ ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕ ΠΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Συ Είπας»......
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%B1%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε... όχι και βόμβα !
    Παραιτήσεις καταθέτουν καθημερινά στην Ελλάδα εκατοντάδες άνθρωποι.
    Ο καθένας για τους δικούς του λόγους.
    Κι αυτή είναι ακόμα μια..., ανάμεσα στις πολλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευτυχώς που τις ηγετικές φιλοδοξίες του τις ακύρωσε η σρατηγική και η τακτική του Δημάρχου. Είναι σοφή η παροιμία που λεέι οτι όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα. Δήμαρχε πιστεύω οτι ανάσανες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό μάλιστα, είναι βόμβα (το σχόλιό σου εννοώ).

      Διαγραφή
    2. 1:08 π.μ.
      Πήγαινε για ύπνο και αύριο μέρα είναι...

      Διαγραφή
    3. Αυτό θα πει φαντασία και μάλιστα νοσηρότατη...Καλό ξημέρωμα....

      Διαγραφή
  10. ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΚΟΥΡΑ.
    ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ...ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ
    ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ
    ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ Κ ..ΤΣΙΠΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    ΚΑΛΗ ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΣΟΥΒΛΙΣΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το σοφότερο θα ήταν να παραιτηθεί ο Δήμαρχος για να μην πω όλοι...δεν πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που τον υποστηρίζουν ακόμη, στην Σκόπελο ζούμε και ξέρουμε ότι και η τακτική του και η στρατηγική του είναι ανύπαρκτες και ότι τελικά υπήρξε πολύ μικρότερος των περιστάσεων και επειδή ξέρω θα πω ότι τουλάχιστον ο Σκούρας προσπάθησε, το πάλεψε και έχασε πολλά προσωπικά οφέλη. Συμφωνώ απόλυτα που παραιτήθηκε γιατί ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, ας δουλέψουν και οι υπόλοιποι όσο τους μένει καιρός ακόμη μπας και περισώσουν την αξιοπρέπεια τους, που άφησαν το νησί με την αδιαφορία τους να πάει 100 χρόνια πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπαμαι που μιλας ετσι για το προσωπο του Δημαρχου. Ισως δεν ειχες την ευκαιρια να γνωρισεις τον Γ. ΜΙΧΕΛΗ απο κοντα, ποτε δεν ειναι αργα. Ειναι σιγουρο πως θα θαυμασεις την καθαροτητα του μυαλου του και κυριως των προθεσεων του. Εγω νοιωθω σιγουρια που το τιμονι του δημου μας, στους πολυ δυσκολους καιρους, ειναι στα χερια του.

      Διαγραφή
  12. Φαμελιάρης Ισίδωρος28 Απριλίου 2013 στις 8:29 π.μ.

    Είναι εύκολο και χυδαίο συγχρόνως, να σχολιάζεις ανώνυμα κάποιον που παραιτείται.
    Με τον Κώστα συνεργάστηκα στην Τουριστική Επιτροπή και στο Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. Παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις που είχαμε σε αρκετά θέματα, τον θεωρώ πολύτιμο δημοτικό συμβουλο για την Σκόπελο και αυτό ο χρόνος θα το δείξει.
    Οσον αφορά τα σενάρια της παραλίας για την παραίτηση του, δεν έχω παρά να σταθώ προσεκτικά στην δήλωση παραίτησης του στο Δημοτικό Συμβούλιο
    Φαμελιάρης Ισίδωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελπιζω πως στη Σκοπελο Υπαρχουν ικαανοτεροι και πιο ενεργητικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καποιοι στο νησι μας ειναι φαινεται παρα πολυ εξυπνοι και ενεργητικοι και με ιδεες φοβερες που μπορουν να πανε το νησι μας πολυ μακρια-ισως και στο υπερπεραν-αλλα δυστυχως δεν τους ψηφισαμε ωστε να λυσουν ολα τα προβληματα του νησιου μας.καλα να παθουμε.μα τελος παντων ποιος ειναι σημερα τοσο αφελης,η τοσο αδαης,ωστε να νομιζει οτι μπορει σημερα να παει μπροστα ο δημος μας με οσα προβληματα εχει για προικα του απο προηγουμενες περιοδους.και αν καποιος αγαπαει το νησι και νομιζει οτι εχει μια καλη ιδεα η ενα προγραμμα δρασης που θα μας βγαλει απο τα αδιεξοδα ας το δημοσιευσειστην εφημεριδα αυτη την ευλογημενη.το ζητουμενο ειναι να παει το νησι μπροστα.μακαρι να υπαρχουν ιδεες που να δημοσιευονται και να σηζητιουνται και γιατι οχι να υιοθετουνται απο τον δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.