Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Η Αλόννησος στην Αράχωβα

 Χρυσή Μηλιά
Στην Αράχωβα "ανηφόρισε" η Αλόννησος για να θυμίσει στους λάτρεις του βουνού οτι πλησιάζει η ώρα των καλοκαιρινών διακοπών και να δώσει το "παρόν" ως ένας κατ εξοχήν οικολογικός προορισμός με ποιοτικά στοιχεία χάρη στη φύση, στο θαλάσσιο πάρκο και στους φιλόξενους κατοίκους που έχουν μάθει να ζουν αρμονικά με ό,τι πιο σπάνιο υπάρχει στην πανίδα και την χλωρίδα.
Σκάντζουρα
Η πρωτοβουλία ανήκει στο Δήμο Αλοννήσου σε συνεργασία με την εταιρία συμβούλων του MTC GROUP που οργάνωσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο παρουσίαση του γραφικού νησιού των Σποράδων στον πολυχώρο εστίασης και αναψυχής "EMPORIKO ALT 1200" στο Λιβάδι της Αράχωβας που συγκεντρώνει αρκετούς επώνυμους και μη θαμώνες από την Αθήνα και άλλες περιοχές.
Πρόκειται για μια πρωτότυπη ενέργεια με θέμα "ένας χειμερινός προορισμός υποδέχεται έναν καλοκαιρινό" που εφαρμόστηκε στο παρελθόν επίσης με επιτυχία για τη Μύκονο και την Πάρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.