Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Λιμενικό Ταμείο / Εργασίες για επισκευή pillar

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου προτίθεται να προβεί στην επισκευή και συντήρηση των κιβωτίων παροχής ηλεκτρικού και ύδατος (pillar) και στον προγραμματισμό των ηλεκτρονικών τους μονάδων, για το έτος 2013.
Οι εργασίες αφορούν:
1. Πάσης φύσεως επισκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού
2. Αντικατάσταση φθαρμένων ή κατεστραμμένων τμημάτων
3. Ηλεκτρονικές εργασίες (έλεγχος και προγραμματισμός ηλεκτρονικών μονάδων)
Η συνολική δαπάνη για το σύνολο των ως άνω εργασιών έχει προϋπολογισθεί ενδεικτικά, σύμφωνα με το άρθρο 3 της παραγράφου 9 του Π.Δ. 28/1980, στο ποσό των...
5.000 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και θα καλυφθεί από την πίστωση του σχετικού Κ.Α. 70-6264.01 του προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου, οικονομικού έτους 2013.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ηλεκτρολόγοι – ηλεκτρονικοί να αποστείλουν τις οικονομικές τους προσφορές μέχρι και τη Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013 στη διεύθυνση:
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ, ΠΑΝ. ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ,
ΣΚΟΠΕΛΟΣ, 37003.
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ
Δήμαρχος Σκοπέλου

6 σχόλια:

  1. Αν και δεν είμαι νομικός έχω την άποψη ότι εφόσον υπάρχουν τρεις κατηγορίες- ομάδες- εργασιών σύμφωνα με τον Νομοθεσία θα πρέπει να αναφέρεται ξεχωριστά το κόστος κάθε ομάδας και όχι μόνο το συνολικό.
    Στο Προεδρικό διάταγμα 28/80 - Άρθρο 3 παράγραφος 9 το οποίο επικαλείσθε, αναφέρεται
    ότι "ο προϋπολογισμός της υπηρεσίας, όταν είναι αναλυτικός, ομαδοποιεί τις ομοειδείς εργασίες για την εφαρμογή της παραγράφου 2 του άρθρου 8 του νόμου 1418/1984 με ένδειξη του αθροίσματος της δαπάνης κάθε ομάδας. Αν δεν υπάρχει τέτοια ομαδοποίηση, νοείται ότι το σύνολο των εργασιών είναι μία ομάδα. Σε έργα που η προμέτρηση των εργασιών είναι δύσκολη ή αδύνατη, όπως σε περιπτώσεις έργων συντήρησης κ.λ.π. μπορεί ο προϋπολογισμός να μην περιλαμβάνει ποσότητες των επί μέρους εργασιών, αλλά μόνο την κατ' εκτίμηση δαπάνη του ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ομοειδών εργασιών και το γενικό σύνολο".

    Ευχαριστώ
    Αναστάσιος Ι. Φάλκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα πρόκειται περί μιας ΑΠΛΗΣ και ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗΣ ανακοίνωσης, στo πλαίσιο της πολιτικής της διαφάνειας, στο οποίο ΠΡΟΦΑΝΩΣ το νεοσυσταθέν Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου κινείται, αφού για τέτοια ποσά τα νπδδ ΔΕΝ είναι υποχρεωμένα -σύμφωνα με το νόμο- να κάνουν ανακοινώσεις.
      Ούτε αυτό σας αρέσει;
      Όποιος επαγγελματίας ενδιαφέρεται, φαντάζομαι γνωρίζει που θα αναζητήσει, όχι μόνον τον πίνακα με την αναλυτική -στις τρεις ομάδες εργασιών- κατανομή των 5.000 ευρώ (4.310,50 + ΦΠΑ), αλλά και τα λοιπά συνοδευτικά στοιχεία.
      Πάντως όχι στο blog, που καλοπροαίρετα ενημερώνει τον κόσμο, διαθέτοντας χρόνο και χώρο μέσα από τις σελίδες του.
      Ήμαρτον Παναγία μου !!!

      Διαγραφή
    2. Πιθανολογώ ότι δεν έχετε καλή ενημέρωση!!!!! Σύντομα θα σας το αποδείξω.

      Α.Ι.Φάλκος

      Διαγραφή
    3. Εσείς κ. Φάλκο άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε από το να μεταμφιέζεστε σε δικηγόρο και υπερασπιστή της νομιμότητας. Εσείς είστε νόμιμος....?. .
      Γ.Κ. Σκόκας

      Διαγραφή
    4. Κύριε Γ.Κ. Σκόκα,

      Σας διαβεβαιώ ότι ως Έλλην πολίτης είμαι νομιμότατος.
      Σας παρακαλώ λοιπόν αν εσείς έχετε στα χέρια σας η γνωρίζετε κάτι μεμπτό και επιλήψιμο εις βάρος μου, το οποίο να συνάδει με δικαστική απόφαση, να προβείτε στην άμεση δημοσιοποίησή του. Σε διαφορετική περίπτωση ελοχεύει ο κίνδυνος να κατηγορηθείτε ως κοινός συκοφάντης.

      Α.Ι. Φάλκος


      Διαγραφή
  2. Επισης μιλαμε και για παροχη νερου, αρα και για υδραυλικο.
    Αιμηλιος το μηλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.