Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Λύπη, στεναχώρια και απογοήτευση για τον τόπο μου

Επιστολή στην efimerida-sporades από
έναν “απογοητευμένο υπάλληλο”
Ο τόπος μας είναι ένας παράδεισος, αλλά δυστυχώς οι άνθρωποι σε απογοητεύουν πολύ. Καταγγελίες ο ένας στον άλλον, κακία, μίση και πάθη. Καμία υπόσταση τα αίτια των περισσότερων καταγγελιών, οι πιο πολλές τηλεφωνικές, με ψευδή στοιχεία, προς όλες τις υπηρεσίες, με αποτέλεσμα το λιγοστό προσωπικό αυτών να ασχολείται με αυτές και να καθυστερεί την τρέχουσα δουλειά για θέματα, τελικά, άνευ ουσίας.
Υποβλήθηκαν παράπονα στις γενικές διευθύνσεις των υπηρεσιών αυτών για το θέμα που έχει προκύψει και διατάχθηκε εισαγγελική παραγγελία για την παρακολούθηση των τηλεφωνικών κλήσεων και όχι μόνο και την διασταύρωση των στοιχείων των καταγγελόντων, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα αυτό με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Ενώ θα έπρεπε αυτή την εποχή της κρίσης που διανύουμε, όλοι να...
βαδίζουμε ενωμένοι και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, εμείς οι ίδιοι προσπαθούμε να νεκρώσουμε την τοπική κοινωνία.
Από την άλλη όλοι είμαστε προβληματισμένοι για την πορεία της τουριστικής κίνησης στο νησί μας.
Καλό, λοιπόν, θα είναι να προβληματιστούμε για τους εαυτούς μας, να κάνουμε την αυτοκριτική μας, μήπως τελικά η συμπεριφορά μας είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στην ανάπτυξη του τόπου μας (οικονομική, κοινωνική, πνευματική κ.α.) και όχι τόσο η οικονομική κρίση.
Τελειώνοντας αναφέρω τα συναισθήματα που με γεμίζει το νησί αυτό: λύπη, στεναχώρια και συνάμα απογοήτευση.
Ένας απογοητευμένος υπάλληλος

17 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΟ ΣΚΟΠΕΛΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΕΛΙΤΩΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΛΙΓΗ ΕΠΙΕΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΩ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΝΗΣΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΟΝΤΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΠΕΦΤΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟΙΧΟ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ. ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ. ΑΓΑΠΗΣΑ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΝΗΣΙ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ. ΕΝΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tα λαμογια ειναι λιγα και τρωνε πολλα, μπορουμε ανετα να τα απομονωσουμε και να τα βαλουμε στο περιθοριο, αρκει να συνηδειτοποιησουμε οτι μπορουμε να ζησουμε χωρις αυτους...
      Αιμιλιος το μηλο!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ ανώνυμε και απογοητευμένε υπάλληλε,

      Ονομάζομαι Αναστάσιος Ι. Φάλκος είμαι κάτοικος περιοχής Πανόρμου Σκοπέλου και φορολογούμενος Έλληνας πολίτης. Δράττομαι της ευκαιρίας να απαντήσω στα όσα περιγράφεις στην επιστολή σου.

      Όντως ο τόπος μας είναι ένας Παράδεισος, αλλά να σε απογοητεύουν οι άνθρωποι που είναι ενεργοί πολίτες και καταγγέλλουν στις υπερκείμενες, του Δήμου και της Περιφέρειας, υπηρεσίες και να ενημερώνουν τις αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές, επώνυμα για πραγματικά γεγονότα, ειλικρινά με λυπεί σφόδρα.

      Υποθέτω, λόγω της ανωνυμίας σου, ότι υπηρετείς στον Δήμο Σκοπέλου. Είναι υποχρέωσή σου λοιπόν να γνωρίζεις τα όσα λαμβάνουν χώρα γύρω σου.

      Περίμενα να νιώθεις λύπη, στενοχώρια και απογοήτευση όχι για τον τόπο μας , αλλά για μερικούς που κατά καιρούς αλλά και σήμερα εκμεταλλεύονται κατά κόρον αυτόν τον ειδυλλιακό τόπο, λόγω θέσης.

      Σύμφωνα με τις εκθέσεις των Επιθεωρητών της Δημόσιας Διοίκησης, σημαιοφόροι της διαφθοράς είναι οι Δήμοι (Ο.Τ.Α.)

      Σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί συνάνθρωποί μας που από νοικοκυραίοι έγιναν επαίτες, ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγο φαγητό. Η νεολαία μας (το μέλλον της πατρίδας μας) μαραζώνει. Τα οικονομικά προβλήματα καθημερινά συσσωρεύονται . Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι είναι υπεύθυνοι και συνυπεύθυνοι που πέσαμε στον πάτο του γκρεμού.

      Αγαπητέ υπάλληλε, αν πράγματι σ’ ενδιαφέρει το νησί μας , μάθε ότι δεν είμαι ούτε δικομανής ούτε ρομαντικός όπως μερικοί θέλουν να με αποκαλούν. Εργάστηκα επί σειρά ετών στο εξωτερικό και επένδυσα τα χρήματά μου στον τόπο μας, στο ευλογημένο νησί. Αναγκάστηκα να υπερασπισθώ την περιοχή του Πανόρμου , περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους για να την σώσω από τα βοθροειδή λύματα και την άναρχη δόμιση. Ενημέρωσα όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και τις Δικαστικές αρχές για τα όσα παράνομα έλαβαν χώρα σχετικά με τα έργα των Βιολογικών καθαρισμών Σκοπέλου και Ν. Κλίματος, το λιμάνι του Ν. Κλίματος, την ασφαλτόστρωση του δρόμου Τζιλαλή και πολλά άλλα.

      Αγαπητέ υπάλληλε αν πράγματι αγαπάς το νησί σου και θέλεις να μάθεις λεπτομέρειες καλώ εσένα, τον Δήμαρχο Σκοπέλου μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο και τους συντοπίτες μας σε δημόσια αντιπαράθεση και τα συμπεράσματα δικά σου.

      Με την παράκληση όπως τα όποια σχόλια να είναι επώνυμα

      Διατελώ
      Με τιμή


      Αναστάσιος Ι. Φάλκος

      Διαγραφή
    3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΙ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΩΝ ΨΥΧΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΕΙΣ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΚΥΤΑΞΕ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ.

      Διαγραφή
  2. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΖΩ
    ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ

    Θ.Δ
    ΑΝΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απογοήτευση είναι ένα από τα μεγαλύτερα όπλα του πονηρού.
    Απογοήτευση έρχεται στον άνθρωπο όταν χάσει πια κάθε ελπίδα κι ο άνθρωπος χάνει κάθε ελπίδα, όταν δεν έχει πια εμπιστοσύνη στο Θεό.
    Αυτό που χάθηκε από τη Σκόπελο είναι η πίστη στο Θεό. Αυτό που κράτησε κι όλους τους προγόνους μας σε εποχές δυσκολότερες από τη σημερινή, που μαχαίρι θέριζε εμάς και τα παιδιά μας.
    Γιατί η πίστη στο Θεό ανέδειξε τον Αγ. Ρηγίνο, τον Κ. Δαπόντε και τόσους άλλους αφανείς αγίους, που με την καλή τους καρδιά αγαπούσαν και βοηθούσαν τον συνάνθρωπο και δεν κοίταζαν να του βγάλουν το μάτι. Έκαναν κάτι πολύ απλό. Τηρούσαν το λόγο του Θεού.
    Υπήρχαν και τότε εξαιρέσεις, όμως ήταν εξαιρέσεις. Τώρα ο κανόνας είναι να πεθάνεις εσύ, για να περνάω εγώ καλά και δε με νοιάζει τίποτα! Δε με νοιάζει, ούτε καν η ψυχή μου!
    Έτσι είναι η Σκόπελος, έτσι είναι κι η Ελλάδα όλη! Δεν αρκεί μόνο να εντοπίζουμε το πρόβλημα. Αυτό το βλέπουν κι οι τυφλοί.
    Το θέμα είναι να βρούμε τις λύσεις κι οι λύσεις είναι μέσα μας.
    Στην ψυχή μας. Όταν πάσχει η ψυχή τότε αρρωσταίνουν και σαπίζουν τα πάντα. Ηθικές αξίες, αρετές, φιλότιμο παύουν να υπάρχουν κι έρχεται ο πνευματικός θάνατος. Έτσι είμαστε οι περισσότεροι εδώ. Πνευματικά νεκροί.
    Τι κρίμα να μην μπορούμε να μοιάσουμε στους παππούδες μας ούτε στο μικρό τους δάχτυλο!!! Αυτοί μας έδειξαν το δρόμο τον καλό κι εμείς, που τα μάθαμε όλα στα μοντέρνα σχολεία της αθεΐας και του υλισμού βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας.
    Βαθιά μέσα μας ξέρουμε ποιά είναι η σωτηρία. Ας βρούμε πάλι τη χαμένη μας πίστη κι ας ζητήσουμε από τον Αρχηγό της Ζωής να μας δείξει το δρόμο. Ο καλός πατέρας δεν αφήνει κανέναν, αρκεί να το ζητήσουμε. Αν όλοι άκουγαν τα λόγια του Χριστού και φέρονταν στον άλλο, όπως θέλουν οι άλλοι να τους φέρονται και δεν έκριναν τον άλλο, γιατί ουδείς αναμάρτητος, τότε θα είμασταν σε επίγειο παράδεισο όχι μόνο φυσικού κάλλους, αλλά και πνευματικού, που θα μας έδινε δύναμη, κουράγιο και ένα γερό θεμέλιο να χτίσουμε κάτι καλύτερο για μας και τα παιδιά μας.
    Ας αγαπήσουμε λοιπόν το Χριστό κι όχι το χρυσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ο δρόμος σε βγάζει σε αδιέξοδο δεν κάθεσαι εκεί και προσεύχεσαι μέχρι να φύγει το εμπόδιο . Τραβάς πάλι πίσω τον δρόμο για να βρεις κάποιον καλύτερο , που να οδηγεί κάπου άλλου .Σε αυτή τη διαδρομή που επιλέξαμε τον δρόμο τις βιτρίνας και των φώτων μας έβγαλε σε αδιέξοδο. Ελπίζω να καταλάβαμε τη δρόμος ήταν, γιατί στον αναγκαστικό μας γυρισμό προς τα πίσω θα χρειαστεί να ξανά διαλέξουμε δρόμο. Είναι καθαρά θέμα παιδείας.

      Διαγραφή
    2. Αν καταλάβατε από το παραπάνω σχόλιο ότι πρέπει να καθόμαστε και να προσευχόμαστε μόνο, χωρίς παιδεία κι όλα θα γίνουν καλά κι Άγια τότε επιβεβαιώνεται η άποψη ότι πάμε πολύ στραβά σε αυτόν τον τόπο.
      Το να αρχίζεις δράση για να αλλάξεις πράγματα, πιστεύοντας στο Θεό και ζητώντας τη βοήθειά του, αρχής γενομένης από τον ίδιο σου τον εαυτό, αυτό, θα σε έκανε και καλύτερο δάσκαλο και καλύτερο δημόσιο υπάλληλο και καλύτερο Έλληνα σε τελική ανάλυση.
      Ας αρχίσουμε ο καθένας να βλέπουμε την καμπούρα μας. Από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα. Από τη μαυρίλα της ψυχής μας!

      Διαγραφή
  4. Δεν κατάλαβα για ποιο θέμα είναι απογοητευμένος ο υπάλληλος! Ποιο θέμα έχει προκύψει και διατάχθηκε εισαγγελική παραγγελία για την παρακολούθηση τηλ. κλήσεων. Ποιών κλήσεων; Η δεύτερη παράγραφος του υπαλλήλου είναι ακαταλαβίστικη και μου κάνει εντύπωση που σχολιάστηκε από τόσα άτομα.
    Επίσης αυτός ο άνθρωπος έχει ένα σημαντικό στοιχείο για να μην είναι απογοητευμένος. Έχει εργασία!!! Είναι ντροπή να αυτοαποκαλείται απελπισμένος και γύρω του να μαστίζει η ανεργία. Εκτός και αν είναι άρρωστος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα παρακαλέσω τον "απογοητευμένο υπάλληλο" εκ μέρους των υπαλλήλων του Δήμου Σκοπέλου, να βγεί και να δηλώσει έστω και ανώνυμα, ότι δεν προέρχεται από τους υπηρετούντες στο Δήμο.Οι υπάλληλοι του Δήμου σέβονται τον Δημότη,απαντούν στα ερωτήματά του, εφόσον αυτά άπτονται των καθηκόντων τους.Επίσης δεν έχει διαταχθεί καμμία εισαγγελική έρευνα ή παραγγελία για την παρακολούθηση των τηλεφωνικών κλήσεων της Υπηρεσίας μας και την διασταύρωση των στοιχείων ανώνυμων καταγγελιών.
    Θερμή παράκληση προς τον "απογοητευμένο υπάλληλο" να αποκαταστήσει την αλήθεια για να μη σχηματίζονται λαθεμένες εντυπώσεις και διατυπώνονται υποθετικές δηλώσεις κατά το δοκούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχηγού Παρόντος Παυσα Αρχή παυσατο!!!

      Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο σας κ Καρβέλη, έχετε σκεφτεί πως ίσως αυτός να είναι και ο σκοπός του όλου θέματος με το παρόν κείμενο. Να περάσει λανθασμένες εντυπώσεις;;; Πάντως τελικά αυτό που είναι εντυπωσιακό, είναι το γεγονός πως κοντεύουμε στο κλείσιμο του δεύτερου 24ωρου και κανένας από την Δημοτική Διοίκηση δεν βγήκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το γεγονός αλλά το άφησαν να πλανάτε μετέωρο ως & την στιγμή που βγήκε η Διευθύντρια του Δήμου ( Υπάλληλος Επίσης ) να το διαψεύσει... Σε μια εποχή που για όλα πετάμε το μπαλάκι στους υπαλλήλους απλά τους αφήνουμε ξανα ξεκρέμαστους... Ναι σωστά αυτοί δεν είναι υπάλληλοι λίγη ακόμη λάσπη φαντάζομαι δεν βλάπτει ενάντιων τούς ίσως και να βολεύει ...

      Διαγραφή
    2. Θα ήθελα να μου το εξηγήσει κάποιος/ κάποια για να το καταλάβω:
      • Γράφει το κείμενο τη λέξη "Σκόπελος";
      • Γράφει το κείμενο "δημοτικός υπάλληλος";
      Δεν υπάρχουν άλλα νησιά; Γιατί δεν βγήκε ο/η διευθυντής/τρια του Δήμου Σκιάθου να κάνει παρέμβαση;
      Περιμένω κάποια εξήγηση, γιατί ίσως ξέρετε κάτι που δεν ξέρω...

      Διαγραφή
    3. Ναι και παρόλο που δεν διευκρινίζετε ξεκάθαρα τι και πως στο αρχικό κείμενο αλλά βλέπουμε το παράδοξο φαινόμενο ένα νησί να στρέφετε κατά των δημόσιων εκτελεστικών οργάνων του με αβάσιμες θεωρητικές κατηγορίες δεν μας λέει τίποτα ε;;;; Εγώ πάλι κάνω τον σταυρό μου που βγήκε κάποιος αρμόδιος και ξεκαθάρισε το τοπίο, και δε η συγκεκριμένη - δεν περίμενα βεβαίως και κάποιον άλλον – Τώρα τι κάνουν οι γύρω περιοχές δεν με αφορά, αν και δεν παρατήρησα εκεί οι γείτονες να παρουσιάζουν την ίδια τάση, και λυπούμε που το λέω. Αυτό θα έπρεπε να σας προβληματίσει σαν κατάντια!!! Όχι ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ αλεύρι!!!!
      Ένας υπάλληλος του Δήμου.

      Διαγραφή
  6. H Δ/ντρια του Δήμου Σκοπέλου δεν κάνει παρέμβαση επί του αρχικού κειμένου της ανάρτησης της "Εφημερίδας Βόρειες Σποράδες". Φυσικά και ο "απογοητευμένος υπάλληλος" μπορεί να προέρχεται από οποιοδήποτε νησί και Υπηρεσία. Οι υποθέσεις όμως των σχολιαζόντων δημιουργούν λαθεμένες εντυπώσεις στους αναγνώστες, διότι συνέδεσαν εσκεμμένα το παράπονο του υπαλλήλου με τους υπαλλήλους του Δήμου Σκοπέλου και εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να αιωρούνται ανυπόστατα σχόλια εναντίον μας.
    Υ.Γ.
    Προς το διαχειριστή της Εφημερίδας.
    Συγνώμη Γιώργο, αν η επώνυμη δημοσίευσή μου προς αποκατάσταση της αλήθειας θεωρήθηκε εκ μέρους σου ως παρέμβαση είχες την δυνατότητα να μην την αναρτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ πάλι για άλλη μία φορά βλέπω κάποιοι να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, να λένε διάφορα έξυπνα και φιλοσοφικά εκτός φυσικά από τον κύριο Φάλκο και την κυρία Καρβέλη, να παίζουν το παιχνίδι των εντυπώσεων κ.λ.π. κ.λπ. Όποιος έχει να καταγγείλει κάτι ας το κάνει και όσο για τις απογοητεύσεις που όλοι νιώθουμε ας κοιταχτούμε στον καθρέφτη μήπως φταίει και τίποτα άλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καταρχήν για να λύσω τις απορίες ορισμένων είμαι υπάλληλος υπηρεσίας της Σκοπέλου.Σχετικά με το σχόλιο του Ανώνυμου 2 Απριλίου 2013-5:32μ.μ. και την δεύτερη παράγραφο του κειμένου μου που την χαρακτηρίζει ακαταλαβίστικη τον διαβεβαιώνω ότι δεν είναι καθόλου ακαταλαβίστικη.Ανέφερα για τηλεφωνικές καταγγελίες με ψεύτικα ονόματα ,τηλέφωνα και στοιχεία που ζητούνται από την υπηρεσία και ενώ όλο το προσωπικό τρέχει καθημερινά με αυτές και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τους πολίτες ,στο τέλος αποδεικνύονται αβάσιμες και τα στοιχεία των καταγγελόντων αναληθή.Μετά από παράπονα του προσωπικού οι διευθύνσεις ζήτησαν την παρέμβαση του εισαγγελέα γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο (παρακολούθηση των τηλεφωνικών κλήσεων)θα εντοπιστούν οι πραγματικοί καταγγέλοντες και ο σκοπός τους.Δεν μπορεί κάποιοι καθημερινά να παίζουν με τις υπηρεσίες.Στον Ρ.Ρ. 3Απριλίου 2013-8;39π.μ.και στον ισχυρισμό του όποιος έχει να καταγγείλει κάτι ας το κάνει,ναι να το κάνει όμως επώνυμα και με αληθή στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γραφει καθαρα ενας απογοητευμενος υπαλληλος. Τι σημασια εχει απο που ειναι, απο ποια υπηρεσια. Απλα και μονο αν το διαβασετε καλα σκιαγραφει το δικο μας νησι. Τοσο μισος και κακια μονο εδω υπαρχει μας αρεσει δεν μας αρεσει. Η λυπη και η στενοχωρια αγαπητε ανωνυμε υπαλληλε και συναμα η απογοητευση ερχεται απο τους εδω κατοικους οχι απο το νησακι μας το ομορφο.
    Οσο για τα λαμογια που μπορουμε να τα βαλουμε στο περιθωριο λιγο δυσκολο ειναι γιατι αυτους ξαναψηφιζουμε. ΑΡΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ.
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. Οσο για την κυρια καρβελη ας ειμαστε λιγο προσεκτικη γατι αν δεν ηταν στον δημο η συγκεκριμενη κυρια θα τα ειχαμε βαψει μαυρα ολοι μας. Ειναι η "ΨΥΧΗ" του δημου. Να ευχαριστουμε και τον θεο που την εχουμε στον ΔΗΜΟ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.