Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ο τόνος Αλοννήσου στο φεστιβάλ ελληνικών γεύσεων

Στο φεστιβάλ ελληνικού γευστικού πολιτισμού που συνδιοργάνωσαν το περιοδικό «αθηνόραμα» και η «Τεχνόπολη» με τίτλο «Ελλάδα Γιορτή - Γεύσεις, Αθηνόραμα» έδωσε το “παρών” ολόκληρος ο κόσμος των ατόφιων, γνήσιων γεύσεων από άκρη σε άκρη της επικράτειας.
Συμμετείχαν μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του ανερχόμενου κύματος των Ελλήνων μικρών παραγωγών που έχουν επιλεγεί για την ποιότητα των προϊόντων τους από τη γευσιγνωστική ομάδα του «αθηνοράματος» μεταξύ των οποίων και ο τόνος Αλοννήσου "Alalunga", η μικρή βιοτεχνία που ίδρυσαν ο Γιώργος Αναγνώστου και η Αμαλία Καλογιάννη στην Αλόννησο, η οποία έχει κάνει γνωστό τον ελληνικό τόνο στις αγορές της Ευρώπης (Αγγλία, Βέλγιο, Κύπρος) δημιουργώντας τυποποιημένα προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Η εταιρεία χρησιμοποιεί μόνο ελληνικό τόνο που ψαρεύεται στα νερά του Αιγαίου και τον μετατρέπει σε μια σειρά από εξαιρετικές νοστιμιές τις οποίες διαθέτει στη χαρακτηριστική γυάλινη συσκευασία. Τόσο ο λευκός τόνος (Alalunga) όσο και ο κιτρινόπτερος, εκτός από την κλασική συνταγή, προσφέρονται σε καπνιστή και πικάντικη εκδοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.