Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Νέα πρόκληση για τους Αθλητές Μεικτών Πολεμικών Τεχνών του Α.Ο. Σκοπέλου

Παντελής Παχής και Μάνος Βασιλείου
Την Κυριακή 14 Aπριλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί το 6ο Hellas Top Team Championship στα αθλήματα grappling & mma στο Περιστέρι (Μπουρνάζι) οδός Σπετσών 24-28. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ολυμπιακή παλαίστρα – combatroom, σύμφωνα με τους κανονισμούς της FILA (Διεθνής Ομοσπονδία Πάλης) και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.
Supervisor των αγώνων ο διεθνής διαιτητής dr Δρακάκης Πέτρος.
Οι αθλητές που διακριθούν στο ΜΜΑ, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην ιδιωτική διοργάνωση αγώνων σε κλουβί THROWDOWN 3 που θα γίνει τον Ιούνιο.
Για το τμήμα του Μάνου Βασιλείου θα αγωνισθούν οι Παντελής Παχής (ασημένιος πανελληνιονίκης Παγκρατίου αθλήματος 2013) στον πρώτο του αγώνα πλήρους επαφής ΜΜΑ στα -92 κιλά και ο Ραβανός Ευάγγελος στο αγώνισμα του Grappling (πάλη υποταγής) στα -71 κιλά.
5o Hellas Top Team Championship
Να θυμίσουμε ότι στην ίδια διοργάνωση πέρυσι οι αθλητές του Μάνου Βασιλείου κατέκτησαν μια πρώτη, μια δεύτερη και μια τρίτη θέση με τους Μαρία Παπαδοπούλου, Κατερίνα Παναγιωταρά και Ραβανό Ευάγγελο αντίστοιχα.

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε τα παιδιά που αγωνίζονται πρώτα για τον εαυτό τους και μετά για όλους εμάς που μένουμε πίσω!!Με το καλό και με την νίκη. Σας ευχαριστόύμε παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.