Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Άλλη μία μοναδική εμπειρία για τους Προσκόπους Σκοπέλου

Σε ένα πανέμορφο μέρος μέσα στα πανύψηλα έλατα του δασικού χωριού στο Κουκουφλί Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκε φέτος η “Μεγάλη Δράση” των Προσκόπων μας 4 με 7 Απριλίου.
Τα παιδιά όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν σε αυτό το μαγικό μέρος αλλά έμαθαν πως γίνεται η αναπαραγωγή πέστροφας, έκαναν rafting στον Ασπροπόταμο, επισκέφτηκαν την Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Δολιανών με τους 13 τρούλους, έναν από τους πιο αξιόλογους βυζαντινούς ναούς την Ελλάδας, επισκέφτηκαν τα Μετέωρα και το Μοναστήρι του Βαρλαάμ, έκαναν αναρρίχηση σε βράχο των Μετεώρων και τέλος φιλοξενήθηκαν για μια ημέρα από τους Προσκόπους Τρικάλων.
Για αυτή την μοναδική εμπειρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τη Γενική Γραμματέα Θεσσαλίας κα Γερακούδη, η οποία μεσολάβησε για να φιλοξενηθούμε στο Δασικό Χωριό, τον Δασάρχη Καλαμπάκας κ. Πίσσιο για την φιλοξενία, τους Βαγγέλη Σταύρο και Βασίλη Ντιζέ που μας περιποιήθηκαν στο δασικό χωριό καθ' όλη την διάρκεια παραμονής μας, την Trekking Hellas Τρικάλων και συγκεκριμένα τον Θανάση Σαμούρη, για τις μοναδικής εμπειρίας δραστηριότητες, τον Ευριπίδη Αναστασίου, Αρχηγό κατασκηνωτικού κέντρου Αμάραντου, τα παιδιά και τους βαθμοφόρους των Τρικάλων για τα θερμή υποδοχή, τα παιχνίδια και την φιλοξενία.
Να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους γονείς και φίλους των προσκόπων Σκοπέλου που μας στηρίζετε και που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας και με τη συμμετοχή σας στις δραστηριότητες μας συμβάλλατε για...
να μαζευτούν τα χρήματα που χρειαζόμασταν για να πραγματοποιήσουμε και αυτή την εκδρομή. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το πρακτορείο Κοσύφη στη Σκόπελο για την όλη επικοινωνία με την Hellenic και την εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» που προβάλλει τις δράσεις μας.
Σας Ευχαριστούμε
1ο Σύστημα Προσκόπων Σκοπέλου