Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

DRAGON'S FIGHTERS / Οι επιτυχίες συνεχίζονται..!

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για το τμήμα Μεικτών Πολεμικών Τεχνών του Α.Ο. Σκοπέλου. Οι «μαχητές του Δράκου», έδωσαν για άλλη μια φορά το βροντερό “παρών” στο 6ο Πρωτάθλημα της HELLAS TOP TEAM που πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι της Αττικής με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.
Ο Παντελής Παχής στην πρώτη του εμφάνιση στο άθλημα του ΜΜΑ (Μάχη Υποταγής πλήρους επαφής με πυγμές, λακτίσματα και πάλη στο έδαφος), αντιμετώπισε σε έναν συγκλονιστικό τελικό των -93 κιλών, τον πολύπειρο και με μεγάλες επιτυχίες σε επαγγελματικές διοργανώσεις ΡΙΤΖΙ ΣΑΜΟ, ξακουστό αθλητή της HELLAS TOP TEAM, από τον οποίο έχασε με 5-3 και έτσι...
κατέκτησε την 2η θέση, αποσπώντας θετικά σχόλια για την πρώτη του εμφάνιση.
Ο 17χρονος Βαγγέλης Ραβανός, λόγω απουσίας αθλητών στην κατηγορία των εφηβων, αγωνίσθηκε στην κατηγορία ανδρών, όπου με 8 αθλητές στα -71 κιλά κατέλαβε την 2η θέση, χάνοντας στον τελικό από τον έμπειρο παλαιστή με συμμετοχές στις επαγγελματικές διοργανώσεις του THROWDOWN, Τσιλίκη Γεώργιο.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε από όλους τους παρευρισκόμενους και από τον διοργανωτή του πρωταθλήματος ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για την απόδοση τόσο του νεαρού 17 χρονου αθλητή Βαγγέλη στην κατηγορία των ανδρών, όσο και για τον δυναμισμό που επέδειξε ο Παντελής αγωνιζόμενος στον τελικό με ένα επαγγελματία αθλητή με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του.
Να σημειωθεί ότι δίπλα στους αθλητές του Μάνου Βασιλείου, βρέθηκαν αυτήν την φορά και πολλοί φίλοι Σκοπελίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.