Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Κάλεσμα προς τους κατοίκους της Σκοπέλου

Γίνεται μια προσπάθεια στο νησί μας, να διοργανωθεί ένα Μουσικό Φεστιβάλ, πρώτα ο Θεός, από ανθρώπους που αγαπούν τη Σκόπελο και τη μουσική.
Η προσπάθεια αυτή είναι μεγάλη και δύσκολη και η βοήθεια όλων μας είναι απαραίτητη, ώστε να πραγματοποιηθεί.
Το νησί της Σκοπέλου, εκτός από φυσική ομορφιά είναι τόπος μεγάλης πολιτιστικής και καλλιτεχνικής παράδοσης, φυτώριο μουσικών και καλλιτεχνών, που υπόσχονται πολλά για το μέλλον. Ένας τόπος με πλούτο, ο οποίος αξίζει να αξιοποιηθεί και να προβληθεί.
Το Φεστιβάλ αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει, ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός για τον τόπο μας, που θα επαναλαμβάνεται σε...
ετήσια βάση στο νησί, δίνοντας βήμα έκφρασης και προβολής των ντόπιων καλλιτεχνών, βήμα ανταλλαγής εμπειριών και απόψεων με μουσικούς από την υπόλοιπη Ελλάδα κι όλο τον κόσμο, αλλά να αποτελέσει και πόλο έλξης των φίλων της μουσικής.
Θα μπορούσαμε να κάνουμε τη Σκόπελο κέντρο καλλιτεχνικής έκφρασης όλων των Σποράδων και να προσφέρουμε στους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες όμορφες στιγμές στο νησί μας.
Η πραγματοποίηση αυτού του Φεστιβάλ θα θέσει τις βάσεις προσέλκυσης επισκεπτών και μουσικών στο νησί. Θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για την έναρξη της τουριστικής περιόδου και τρόπο προβολής της Σκοπέλου.
Ανάμεσά μας υπάρχει άξιο δυναμικό, το οποίο αξιοποιώντας τις δυνατότητες μιας τέτοιας διοργάνωσης, μπορεί να φέρει πολλά οφέλη σε πολλούς τομείς της ζωής μας.
Ειδικά οι επαγγελματίες του νησιού μας θα προβληθούν, ο καθένας μέσα από τη γενικότερη προβολή του καλλιτεχνικού αυτού γεγονότος.
Όσοι λοιπόν από εσάς πιστεύετε, πως μπορείτε να βοηθήσετε, με οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε στο e-mail: ninettakosma@yahoo.gr ή στο τηλέφωνο: 6938459808.

skopelos-festival.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.