Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Κυκλοφορεί το 5ο τεύχος της «Πλατάνας»

Στη Γλώσσα: Βιργινία (24240 33858), Τερέζα (24240 33385) και στο κατάστημα της Ματ. Σταματίου
Στη Σκόπελο: στο Πρακτορείο Εφημερίδων Παπαγεωργίου

Κυκλοφορεί στη Γλώσσα το 5ο καλαίσθητο και συλλεκτικό φύλλο της εφημερίδας «η Πλατάνα», με εορταστικό περιεχόμενο και πολλές συνεργασίες.
Στις σελίδες τής εφημερίδας μπορείτε να διαβάσετε:
Πασχαλινές ευχές του Μητροπολίτη Χαλκίδος
Την επιτυχημένη σελίδα για τους ομογενείς
Μύθους και θρύλους της Γλώσσας
Φωτογραφικό δισέλιδο με πολλές αναμνήσεις και κείμενα των: π. Κων Καλλιανού, Κατερίνας Ντίνου, Μαρίας Βαρλάμη, Γιώργου Μιχελή, Ιωάννη Παρασχάκη κ.α.
Όσοι δεν έχετε την “θρυλική πεντάδα” μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα προηγούμενα τεύχη με ένα τηλεφώνημα στην Βιργινία (24240 33858) και την Τερέζα (24240 33385).

5 σχόλια:

  1. Ειναι μια πνευματικη οαση στην καθημερινότητα μας ετούτη η εκδοση. Που χρειαζεται εξαπαντος να τη στηρίξουμε καί να την αναβαθμίσουμε, γιατί αποτελει τεκμήριο πνευματικής προσφοράς εγγραφου λόγου κι οχι άυλου, οπως ειναι ο ηλεκτρονικός. Επαινουμε τα παιδιά της αρχοντικης Γλώσσας, που οσο κι αν πάαχισαν σχέδια τύπου Καποδίστρια κ.λ.π. να υποβαθμίσουν καί νά συρικνώσουν, εν τούτοις διακρατει τήν ιδιοπροσωπία της καί τήν ( οσο) γίνεται ανόθευτη παράδοση της, πού απαιτειται να διαφυλαχθει καί να μή νοθευτεί. Καί κάτι ακόμα: χρειαζεται στη Γλώσσανα γίνει επίμονη προσπάθεια, ¨ωστε να διασωθει ή πολιτιστική της ταυτότητα, με τήν αναδειξη των λογίων της, των αγιογραφικων της εργαστηρίων, της γνήσιας θρησκευτικης συμπεριφορας των κατοίκων της καί φυσικά της ιστορικης της διαδρομης. Να τα εκατοστήσετε τα φύλλα καί να εχετε την ευλογια τ[ης Παναγίας, της Εφορου της παμφιλτάτης μας Πλατάνας. π.κ.ν.καλλιανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πόσο κοστίζουν όλα μαζι τα τευχη ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5 τεύχη Χ 2 ευρώ = 10 ευρώ.

      Βιργινία (24240 33858) και Τερέζα (24240 33385).

      Διαγραφή
  3. ακριβη την εχετε την εφημεριδα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.