Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Εκλογές στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου

Το απερχόμενο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου ενημερώνει ότι ύστερα από τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2018, προκήρυξε τις εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν στις 23 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 5 μ.μ. - 8 μ.μ. στο κάτω κτίριο του Δημοτικού Σχολείου, για την ανάδειξη νέου ΔΣ.  Κατόπιν τούτου όσοι γονείς – μέλη θέλουν να δηλώσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με την Εφορευτική Επιτροπή που απαρτίζεται από:                                                       
• Μαρία Φλωρούς
• Βάσω Παραπονιάρη
• Τζένη Βαζαίου.

Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να δηλωθούν εώς το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και ώρα 1 μ.μ. Τις αιτήσεις δήλωσης υποψηφιότητας θα πρέπει οι υποψήφιοι να τις προμηθεύονται από το κατάστημα της Μαρίας Φλωρούς  "ΧΩΧΑΡΟΥΠΑ".

Όσοι γονείς επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο Βιβλίο Μητρώου Εγγραφής Μελών του Συλλόγου ή να εγγραφούν άμεσα.                                (Περισσότερες πληροφορίες 6971955975).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.