Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Α.Ο. Σκοπέλου | Αίτημα αλλαγής της ώρας αναχώρησης του flying dolphin “Ερατώ”

Αίτημα αλλαγής της ώρας αναχώρησης του flying dolphin “Ερατώ” τις Κυριακές, κατέθεσε το Δ.Σ. του Α.Ο. Σκοπέλου, αφού με τα μέχρι τώρα δεδομένα οι αγωνιστικές ομάδες του Ομίλου, που θα αγωνίζονται εκτός έδρας, θα είναι υποχρεωμένες τα ταξιδεύουν στο Βόλο από το Σάββατο, με αποτέλεσμα τα έξοδα των μετακινήσεων να είναι πολύ μεγαλύτερα από τα προϋπολογισμένα.

Στην επιστολή, η οποία εστάλη στην Aegean Flying Dolphins και την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Μανώλης Γκέκας και ο Γενικός Αρχηγός του Ποδοσφαιρικού Τμήματος Θωμάς Λεμονής, αναφέρονται, μεταξύ άλλων και τα παρακάτω:
«Δεδομένου ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν την Κυριακή 7-10-18, επιθυμούμε το δρομολόγιο της Κυριακής να ξεκινάει στις 7:05, όπως συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Με την κίνησή σας αυτή, θα αποδείξετε εμπράκτως την στήριξή σας στον Αθλητικό Όμιλο Σκοπέλου και κατ’ επέκταση στην κοινωνική δραστηριότητα των νησιών, με αμοιβαία οφέλη.
[…]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.