Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Αγάπη και Στήριξη ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ στον Α.Ο. Σκοπέλου

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του  Α.Ο. Σκοπέλου  για την περίοδο 2018 - 2019, τα οποία κοστίζουν 20€ και θα ισχύουν για τους εντός έδρας αγώνες ποδοσφαίρου, βόλεϊ και μπάσκετ.

Τα διαρκείας, τα οποία εκδόθηκαν για την ενίσχυση των τμημάτων του Ομίλου μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα μέλη του Δ.Σ. και τις Κυριακές στο Δημοτικό Στάδιο και στο Κλειστό Γυμναστήριο, κατά την διάρκεια των αγώνων.

Τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία συνοδεύονται από
έναν μοναδικό αριθμό, θα κληρωθούν και ένας τυχερός θα πάρει ένα tablet.

Να σημειώσουμε ότι φέτος συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα οι αγωνιστικές ομάδες ποδοσφαίρου, βόλεϊ και μπάσκετ και οι εκτός έδρας αγώνες είναι κατά πολύ περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά. Η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας είναι αναγκαία για τη ζωή του Ομίλου και ταυτόχρονα στηρίζει την Νεολαία του νησιού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.