Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Η εικόνα της Παναγίας από την Μονή Προδρόμου Σκοπέλου στις εκδηλώσεις των ΚΣΤ’ Δημήτριων στη Χαλκίδα

Για εικοστή έκτη συνεχή χρονιά, πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Χαλκίδα και συγκεκριμένα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, οι εορταστικές Εκδηλώσεις προς τιμήν του Προστάτου της πόλης Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΑ».
Στις Εκδηλώσεις (κλικ) αυτές, υπάρχει η παράδοση να μεταφέρεται, μία από τις ιστορικές και σεβάσμιες Ιερές Εικόνες της Παναγίας μας, για να συνεορτάσει με τον Άγιο Δημήτριο.
Φέτος η Χαλκίδα  θα υποδεχθεί και θα φιλοξενήσει την Ιερά θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας, η οποία φυλάσσεται ευλαβικά στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σκοπελου.

Η υποδοχή της  Ιεράς Εικόνος της  Παναγίας, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00 στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου Χαλκίδος, με προεξάρχοντα του Ιερού Κλήρου και του ευσεβούς Λαού, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος Χρυσοστόμου.

Η Ιερά Εικόνα θα παραμείνει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου 2018, οπότε και θα επιστρέψει στη Σκόπελο, συνοδευόμενη από πολλούς Χαλκιδείς με λεωφορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.