Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Ψήφισμα της Συγκέντρωσης της 24-10-18 στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου

Το ψήφισμα που υιοθετήθηκε ομόφωνα από τους παρευρισκόμενους και προβάλλει ολοκάθαρα τις απαιτήσεις του σκοπελίτικου λαού για δημόσια - δωρεάν Υγεία για όλους:
Θυροκόλληση του Ψηφίσματος στο Δημαρχείο Σκοπέλου
Όλοι εμείς που συγκεντρωθήκαμε, σήμερα Τετάρτη 24 Οκτωβρίου  στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα Σωματείων, Συλλόγων και Επιτροπών Αγώνα,  εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για τη δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τόσο από άποψη στελέχωσης  όσο και λειτουργίας, με ελλείψεις και σοβαρά προβλήματα στις κτιριακές υποδομές, που βάζουν σε κίνδυνο την υγεία εργαζομένων και ασθενών.

Τόσο πανελλαδικά όσο και στο νομό Μαγνησίας μειώνονται και υποβαθμίζονται όλο και περισσότερο οι δημόσιες υπηρεσίες και οι παροχές πρόληψης, θεραπείας και αποκατάστασης της υγείας, το Νοσοκομείο Βόλου, τα Κέντρα Υγείας έχουν φτάσει σε οριακό σημείο λειτουργίας, με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ελάχιστου ιατρικού- υγειονομικού και λοιπού προσωπικού που απέμεινε, με αποτέλεσμα να βάζουμε βαθύτερα το χέρι στην τσέπη για υπηρεσίες που έχουμε πληρώσει.
Σ΄ αυτό το σημείο οδηγηθήκαμε εξαιτίας  της ακολουθούμενης αντιλαϊκής πολιτικής τόσο της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όσο και των προηγούμενων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που εφαρμόζουν τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επέλαση ισχυρών μονοπωλιακών συμφερόντων στην Υγεία, πετσοκόβοντας παράλληλα τις δαπάνες για να πιαστούν οι στόχοι των αιματοβαμμένων πλεονασμάτων.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!

Ειδικότερα για το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ των διαδικασιών αναπλήρωσης της θέσης ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ

ΑΜΕΣΗ κάλυψη, καθημερινά για όλο το διάστημα της μετακίνησης του ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΟΥ

ΑΜΕΣΗ ενίσχυση σε ΙΑΤΡΟΥΣ  (Παθολόγο, Γενικής Ιατρικής, Οδοντίατρο) και ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ  Διοικητικού Υπαλλήλου και Οδηγού ώστε να καλύπτονται όλες οι βάρδιες.

ΑΜΕΣΗ επαναχορήγηση ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ μηχανήματος για κάλυψη των ελάχιστων  εργαστηριακών εξετάσεων.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ των προβλημάτων στεγανότητας (οροφές, κουφώματα κλπ.) και των εγκαταστάσεων θέρμανσης και κλιματισμού

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ
ΔΩΡΕΑΝ  ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

(Ένα αντίτυπο να επιδοθεί στον  Διευθυντή του Κ.Υ. Σκοπέλου για την προώθησή του στην ΥΠΕ Θεσσαλίας και ένα στον  Δήμαρχο για την προώθησή του στην Κυβέρνηση, τους βουλευτές του νομού πλην Χρυσής Αυγής, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.