Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Στην παρουσίαση της νέας γενιάς κινητήρων Mercury ο Χαράλαμπος Στιβαχτής - Sporades Marine Service

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πόρτο Χέλι η ετήσια συνάντηση του δικτύου συνεργατών της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. στην οποία παρουσιάστηκε η νέα γενιά κινητήρων Mercury που υπόσχεται μία «μεγάλη» συνέχεια.
Στο κλίμα ενθουσιασμού που επικρατούσε, η διοίκηση της εταιρίας ανήγγειλε την είσοδο των δραστηριοτήτων σε μια νέα δυναμικότερη εποχή και βεβαίωσε για την ετοιμότητά της να ανταποκριθεί σε αυτή με νέα προϊόντα και υπηρεσίες.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης με σλόγκαν «Χωρίς Αντίπαλο», οι ανά τη χώρα συνεργάτες της εταιρίας ενημερώθηκαν για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις που έχουν ενσωματωθεί στους νέους κινητήρες Mercury και είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν μέσα από δοκιμές τα μοναδικά επιτεύγματα της νέας γενιάς κινητήρων. Μηχανές και σκάφη αποκάλυψαν τις απεριόριστες αντοχές, την υψηλή αισθητική, την απαράμιλλη οικονομία, τις ασύγκριτες επιδόσεις.












ΣΤΙΒΑΧΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
SPORADES MARINE SERVICE
Tηλ. 2424024468 - 6945263023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.