Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Προκήρυξη 3 θέσεων προσωπικού στον Δήμο Σκοπέλου

Ο Δήμος Σκοπέλου ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε στην   Εφημερίδα της Κυβερνήσεως  (ΦΕΚ 29/τ. ΑΣΕΠ/10.10.2018)(κλικ) η Προκήρυξη 10Κ/2018 Πλήρωσης με σειρά προτεραιότητας εκατόν δεκαοκτώ θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και τρεις θέσεις στον Δήμο Σκοπέλου και συγκεκριμένα:

-Μία (1) θέση ΠΕ Διοικητικού
-Μία (1) θέση ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών 
-Μία (1) θέση ΤΕ Μηχανικών Πολιτικών Έργων Υποδομής

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων αρχίζει την Δευτέρα 29/10/2018 και θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 13/11/2018 και ώρα 14.00.

Για τα δικαιολογητικά, τα προσόντα και τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ανατρέχουν στα αντίστοιχα κεφάλαια της Προκήρυξης, η οποία θα αναρτηθεί στα τοπικά καταστήματα και στο σάιτ του Δήμου www.skopelos.gov.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.